Evenimentul Zilei > International > Abuzuri SEXUALE acoperite de o mare companie de TAXI din LUME. Compania REFUZĂ să își RAPORTEZE șoferii PERVERȘI
Abuzuri SEXUALE acoperite de o mare companie de TAXI din LUME. Compania REFUZĂ să își RAPORTEZE șoferii PERVERȘI

Abuzuri SEXUALE acoperite de o mare companie de TAXI din LUME. Compania REFUZĂ să își RAPORTEZE șoferii PERVERȘI

Compania de taxi Uber se află într-un amplu scandal sexual, deoarece poliția acuză firma că nu a raportat atacuri sexuale comise de șoferii săi asupra clienților.

Uber a răspuns la afirmațiile poliției care acuză compania de acoperirea abuzurile sexuale ale șoferilor săi asupra clienților, informează The Telegraph. Primele acuzații pentru Uber au apărut duminică, în momentul în care Inspectorul Neil Billany, șeful departamentului de taxi al Poliției Metropolitane Britanice, și-a exprimat "preocupările semnificative" că firma alege și alege ceea ce raportează poliției pentru a-și proteja reputația, evitând rapoartele despre abuzurile sexuale. Acuzele vin din cauza unui șofer acuzat de abuz sexual asupra unui pasager, care a fost lăsat să opereze în continuare pentru Uber, repetând la scurt timp abuzul asupra altui pasager.


Uber declară că prima abatere a fost când un șofer a îmbrățișat un pasager și a doua infracțiune a implicat același șofer care atingea piciorul unui pasager, compania spunând că nu este vorba de abuzuri sexuale în adevăratul sens al cuvântului. Între timp, în scrisoarea lansată de poliție în temeiul Legii privind libertatea informațiilor, ofițerul susține că Uber "decide ce să raporteze" și informează poliția doar despre "chestiuni mai puțin grave" care ar fi "mai puțin dăunătoare reputației sale". De asemenea, în scrisoare se mai menționează că poliția nu a fost informată despre șase presupuse atacuri sexuale asupra pasagerilor de către șoferi ai Uber, două presupuse infracțiuni de ordin public și un presupus atac violent.


În apărarea sa Uber declară că fiecare persoană trebuie să raporteze abuzurile la poliție și că va ajuta mereu cu anchetele de urmărire și va încerca să obțină un echilibru adecvat între sprijinirea poliției în investigarea infracțiunilor, păstrând în același timp drepturile persoanelor.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: