Evenimentul Zilei > International > A ABUZAT o FETIŢĂ de doar 7 ani, chiar într-o sală de DANS
A ABUZAT o FETIŢĂ de doar 7 ani, chiar într-o sală de DANS

A ABUZAT o FETIŢĂ de doar 7 ani, chiar într-o sală de DANS

O fetiță de 7 ani a fost abuzată sexual de un bărbat în vârstă de 54 de ani în toaleta unei săli de dans. Întreaga scenă a fost filmată chiar de către pedofil, cu telefonul său.

Anthony Peter Sampieri a fost reținut de polițiști și pus sub acuzare. Ajuns în fața judecătorilor, avocatul suspectului nu a cerut eliberarea condiționată a clientului său. Incidentul a avut loc în Sydney, Australia.

Scenele de groază au fost surprinse chiar de atacator, care și-a obligat victima minoră să-i ofere servicii sexuale într-o toaletă, scrie Daily Mail.

Potrivit informaţiilor date publicităţii de poliţişti, bărbatul ar fi sufocat-o pe fetiță pentru ca aceasta să nu se poată opună atacului, apoi a supus-o abuzului sexual.
Întreaga scenă ar fi fost descoperită de alți doi bărbați prezenți în sala de dans, unul dintre ei fiind înjunghiat de către atacator, în încercarea acestuia de a fugi de la locul faptei.

Sampieri a fost dus la un spital pentru a se stabili dacă bărbatul are discernământ. Anthony Peter Sampieri suferă de hepatită C şi leziuni grave ale ficatului, au declarat medicii care l-au exminat.