Frumoasa brunetă a decis să se reinventeze la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, unul dintre cele mai populare showu-uri din România.

Cu toate că Andreea Tonciu are o siluetă de invidiat, pentru a fi acceptată la emisiunea, aceasta a fost nevoită să slăbească 10 kilograme. Cu toate că asta a reprezentat o provocare majoră ce trebuia îndeplinită în timp record, Tonciu nu s-a dat bătută și a făcut tot posibilul pentru a da o adevărată lovitură de imagine.

Încă din primele ediții ale emisiunii, Tonciu și ispita Maria Ilioiu sunt în conflict

Andreea Tonciu și Maria Ilioiu au început un adevărat război și nu ratează nicio ocazie pentru a își arunca cele mai dure și acide replici. Războiul dintre cele două concurente face deliciul telespectatorilor, iar rating-ul emisiunii a crescut simțitor.

În sezoaneleAndre precedente, concurentele primeau aproximativ 200-300 de euro pe săptămână pentru ținute. Dat fiind faptul că acum concurentele sunt unele dintre cele mai influente femei din România, producătorii sunt nevoiți să acorde sume de bani mult mai mari. Astfel, Andreea Tonciu și celelalte fete primesc  între 500 și 1000 de euro, cele mai bine plătite fiind Andreea Tonciu, Maria Ilioiu și Raluca Tănase, scrie Cancan.

Te-ar putea interesa și: