Evenimentul Zilei > Social > PERICOL PE A2! Brigada Rutieră a intervenit de urgenţă. Situaţia incredibilă pentru anul 2018. NEWS ALERT
PERICOL PE A2! Brigada Rutieră a intervenit de urgenţă. Situaţia incredibilă pentru anul 2018. NEWS ALERT

PERICOL PE A2! Brigada Rutieră a intervenit de urgenţă. Situaţia incredibilă pentru anul 2018. NEWS ALERT

Traficul a fost oprit, marți seară, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală, în timp ce angajații CNAIR lucrează pentru a remedia problema. Polițiștii de la Rutieră au deviat traficul printr-o parcare, existentă în apropiere.

Astfel, la kilometrul 20 al autostrăzii, în dreptul localităţii Brăneşti din judeţul Ilfov, mai multe dale s-au desprins din carosabil.

Circulația în acea zonă este oprită momentan, iar traficul este deviat prin parcarea existentă în zonă, astfel că mașinile să evite locul afectat și să revină pe autostradă în imediata apropiere, pentru a-și continua drumul.

„Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 20 al sensului de mers către Capitală, în dreptul localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, mai multe dale s-au desprins din carosabil, motiv pentru care circulaţia în această zonă este oprită momentan, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii necesare”, arată Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Angajații CNAIR încearcă remedierea problemei.