Evenimentul Zilei > Social > A treia stagiune a programului Teatru în TVR, între 26 iulie-14 septembrie
A treia stagiune a programului Teatru în TVR, între 26 iulie-14 septembrie

A treia stagiune a programului Teatru în TVR, între 26 iulie-14 septembrie

Din 26 iulie, Televiziunea Română, prin Casa de Producție TVR, lansează cea de-a treia stagiune a programului „Teatru în TVR”.

Televiziunea Română continuă programul „Teatru în TVR”, pregătind o stagiune în adevăratul sens al cuvântului. Comedie – aceasta este tema noii stagiuni „Teatru în TVR”. Se vor juca 6 titluri, fiecare dintre ele având mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în Grădina Molière, în perioada 26 iulie – 14 septembrie.

Cele 6 titluri care se vor juca în actuala stagiune „Teatru în TVR” sunt:

– „Ursul” de A.P. Cehov, Teatrul Coquette

– „Paiațele / Efectul dăunător al tutunismului și alcoolismului asupra organismului”, o fantezie de Niculae Urs, după A.P. Cehov și nu numai…, Teatrul Nottara

– „Acești nebuni făţarnici” de Teodor Mazilu, o coproducție Teatrul Arte dell’Anima – TVR

– „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, Teatrul de Artă

– „Magnolii și cianură” de Olga Delia Mateescu, Teatrul Coquette

– „Masa puterilor noastre” de Petre Barbu, Teatrul de Comedie

„Dorinţa noastră cea mare este ca, de anul acesta, să însuflețim locul de unde a început istoria Televiziunii Române, locul din care s-au făcut primele transmisiuni în direct: studiourile Molière și Grădina Molière. Astfel, spectacolele actualei stagiuni se vor juca în acest spaţiu cu o încărcătură specială” – Demeter András István, coordonator Casa de Producţie TVR.

Toate spectacolele se desfășoară în aer liber, iar accesul spectatorilor se va face din strada Amiral Constantin Bălescu, la adresa Molière 2-4.

Dacă vremea din această vară ne joacă feste și reprezentația nu poate avea loc, biletele achiziţionate de spectatori rămân valabile pentru una dintre următoarele reprezentații ale aceluiași spectacol, iar detaliile despre o eventuală reprogramare vor fi disponibile pe site-urile teatrelor partenere.

  • Biletele pot fi cumpărate de la teatrele partenere. La „Grădina Molière”, biletele pot fi achiziţionate cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Spectacolele vor fi înregistrate și difuzate pe canalele TVR. Prin participarea la acest program, spectatorii sunt, implicit, de acord cu eventuala apariție în cadrele care conțin public.

Toate informațiile referitoare la programarea spectacolelor pot fi găsite pe tvr.ro şi pe pagina de FB Casa de Producţie TVR, iar detaliile referitoare la spectacole și bilete – pe site-urile teatrelor partenere: Teatrul Nottara, Teatrul CoquetteTeatrul de ArtăTeatrul Arte dell’Anima, Teatrul de Comedie.

Mulțumim teatrelor partenere şi vă așteptăm la Teatru în TVR!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: