Evenimentul Zilei > Justitie > „A RIDICAT MÂNA” la polițiști. Un bărbat e arestat că a bătut o patrulă de agenți
„A RIDICAT MÂNA” la polițiști. Un bărbat e arestat că a bătut o patrulă de agenți

„A RIDICAT MÂNA” la polițiști. Un bărbat e arestat că a bătut o patrulă de agenți

Un tânăr din București este arestat pentru ultraj pentru că, duminică, a lovit un polițist cu mâinile și picioarele.

O patrulă a Poliției Capitalei a observat, duminică, un bărbat care lovea cu picioarele portiera unei mașini parcate în centrul Bucureștiului. Individul care avea comportamentul extrem de violent se certa cu şoferul.

„În momentul în care poliţiştii l-au somat verbal pe bărbatul în cauză, în vârstă de 48 de ani, să se oprească, acesta a devenit şi mai violent, încercând să lovească cu pumnii persoanele aflate în imediata sa apropiere”, se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ca urmare, agenții care patrulau au încercat să-l imobilizeze pe bărbatul nervos care a început să-i lovească și pe polițiști. În apărarea acestuia a intervenit şi o tânără, la fel de agresivă. Cei doi au fost imobilizaţi şi duși la secţie, unde au fost identificaţi.

„Având în vedere că pe parcursul acţiunii de imobilizare, persoana care a opus rezistenţă i-a lovit de mai multe ori pe poliţişti, după conducerea celor doi la secţie, agenţii de poliţie au primit îngrijiri medicale”, se mai precizează în comunicat.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, cu bărbatul în stare de arest preventiv.