Evenimentul Zilei > Actualitate > A renunțat la medicină pentru striptease. Viața i s-a schimbat radical. Câți bani ia
A renunțat la medicină pentru striptease. Viața i s-a schimbat radical. Câți bani ia

A renunțat la medicină pentru striptease. Viața i s-a schimbat radical. Câți bani ia

O tânără studentă la medicină s-a apucat de striptease din cauza sărăciei.

Fata a povestit că mama sa este cea care a sfătuit-o s facă acest pas, iar suma pe care a ajuns să o câștige pe noapte este cât salariul unui politician român.

Fata a început să de dezbrace pentru bani pentru a își putea plăti studiile.

„Mama mea a auzit la radio că mulți studenți de la Medicină își plătesc datoriile în felul acesta. Ea m-a întrebat dacă vreau să mă apuc de striptease.

Ador să fac striptease! Mă simt mai încrezătoare în mine și am mai mulți bani în conturi. Când eram doar o simplă asistentă medicală, nu reușeam să strâng nimic. Dansul la bară mi-a schimbat viața”, a povestit Ellen într-un interviu pentru BBC.

Ellen câștigă pe noapte câte 2.500 de lire sterline pentru, iar o parte din bani i-a folosit ca să își plătească studiile, dar i-a și investit în imaginea sa. Transformată într-o bombă-sexy, ea și-a cunoscut soțul în timp ce muncea.

„Am încredere în ea 100%! Am cunoscut-o în timp ce dansa în club și nu aș putea să o judec. Nu vreau să îi spun să se lase, pentru că îi place și se simte bine făcând asta”, a declarat soțul lui Ellen, conform sursei citată mai sus.

„Mulți cred că suntem niște prostituate cu boli venerice, care ne culcăm cu soții altora. Unii oameni cred că acest job este pentru cine nu poate face nimic altceva. De fapt, suntem doar femei normale care își doresc să câștige bani frumoși. Oamenii spun că nu sunt feministă pentru că mă dezbrac, dar tot ce fac este să-mi plătesc chiria și necesitățile. Nu sunt prostituată, nu fac nimic greșit”, a mai mărturisit dansatoarea.