A părăsit Marea Britanie pentru a deveni o BESTIE JIHADISTĂ și a fost OMORÂTĂ. O tânără a ȘOCAT opinia publică cu GESTUL SĂU

A părăsit Marea Britanie pentru a deveni o BESTIE JIHADISTĂ și a fost OMORÂTĂ. O tânără a ȘOCAT opinia publică cu GESTUL SĂU

O tânără elevă, în vârstă de 17 ani, de religie musulmană, care a plecat din Marae Britanie pentru a se înrola în gruparea jihadistă Statul Islamic, a fost ucisă de un raid aerian în Raqqa, Siria, imediat după ce a decis să se întoarcă pe teriotriul britanic.

Potrivit Daily Mail, Kadiza Sultana, în vârstă de 17 ani, ar fi murit la începutul acestui an, după ce casa sa ar fi fost lovită de o bombă lansată de un avion al Federației Ruse. Totuși, abia miercuri seara a apărut această informație, la postul britanic ITV News, iar familia sa declară că se aștepta ca tânăra să fie omorâtă.

”Așteptam această veste într-un fel. Dar măcar știm că acum este într-un loc mai bun”, a declarat Halima Khamom.

Tânăra era elevă în momentul plecării sale către Siria, în timpul vacanței de Paște din 2015.

Ne puteți urmări și pe Google News

Publicația britanică scrie că tânăra a călătorit spre țara din Orientul Mijlociu alături de prietenele sale Amira Base și Shamima Begum, amândouă în vârstă de 15 ani. Despre cele două se crede că se află încă în orașul sirian Raqqa.

De altfel, opinia publică biritanică a fost șocată după cele trei fete și-au părăsit cursurile și familiile pentru a se căsători cu militanți Jihadiști din Siria. Totuși, tânăra și-a dat seama de greșeala făcută și a încercat să părăsească Siria pentru a se întoarce în Regatul Unit.

Astfel, din apartamentul lor aflat în Estul Londrei, membri familiei ei sperau ca aceasta să treacă graniția în Turcia și să se întoarcă.

Familia tinerei a fost informată de moartea acesteia de alți oameni aflați în Raqqa.