A murit subit, în timp ce făcea plajă, FĂRĂ SUTIEN, în grădina casei sale. Povestea unui DECES pe care ştiinţa nu îl poate explica / VIDEO

A murit subit, în timp ce făcea plajă, FĂRĂ SUTIEN, în grădina casei sale. Povestea unui DECES pe care ştiinţa nu îl poate explica / VIDEO

La aproape 9 luni de la deces, medicii au declarat că moartea a fost una naturală. Dar...

O fostă atletă olimpică britanica, în vârstă de 58 de ani, a murit subit, în urma unui atac de cord, în timp ce făcea plajaă topless, în gradina casei sale. Donna Hartley-Wass a murit în acest fel în iunie 2013, după cum notează  Daily Mail.

Natural, dar neaşteptat

Fosta sportivă a fost găsită decedată de soţul sau, comediantul Bobby Knutt, pe şezlongul din curtea casei. Barbatul a povestit că, în ziua respectivă, Donna a plecat la sala de sport unde era instructor de fitness, a mers la un fizioterapeut, pentru a-sş trata durerile de spate, după care s-a întors acasă, unde a băut un pahar cu vin. Medicul legist Charles Wilson a declarat ca Donna suferea de hipertensiune şi aritmie cardiacă. Ea lua medicamente care îi coborau tensiunea cardiacă, dar inima, plămânii şi ficatul funcţionau normal şi nu s-au găsit urme ale unui blocaj coronarian. "Inima ei a muncit mult mai intens ca în cazul unui om obisnuit, dar nu cred ca a fost suficient să îi provoace moartea", a spus legistul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Moartea sportivei a fost declarată ca fiind naturală, însă medicul legist a mărturisit că "a fost un eveniment natural, dar neaşteptat. Ştiinţa nu poate arăta ce s-a întâmplat în acel moment!". Donna Hartley a câştigat mai multe trofee la Campionatele Europene şi la Jocurile Commonwealth-ului, în anii '70, însă apogeul carierei sale a fost atins în 1980, la Olimpiada de vară de la Moscova, unde a câştigat medalia de bronz, împreună cu echipa britanica de ştafetă 4x400m. După ce s-a retras din competiţii, Donna a început să practice culturismul şi a primit titlul "Miss Britain Physique", în 1988.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/_bsNbVUg8Eo" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>