A murit Kara Kennedy, nepoată a lui JFK

A murit Kara Kennedy, nepoată a lui JFK

Kara Kennedy, fiica mai mare a fostului senator american Ted Kennedy, a încetat din viaţă la vârsta de 51 de ani, în urma unei crize cardiace, conform unui comunicat al fundaţiei familiei Kennedy ce a fost dat publicităţii ieri.

Kara Kennedy, producătoare de televiziune şi regizoare, a fost victima unei crize cardiace survenite la sfârşitul zilei de muncă, conform comunicatului. Decesul s-a produs vineri, la un club de sport din Washington, precizează şi presa americană.

Kara Kennedy a lăsat în urmă două fiice adolescente. Tatăl său, Ted Kennedy, fratele cel mai mic al fostului preşedintel american John F. Kennedy, a murit în 2009 din cauza unui cancer cerebral. Kara şi-a ajutat tatăl în campania pentru alegerile senatoriale din 1988.

Femeia şi-a dedicat ultimii ani din viaţă acţiunilor de caritate, în special, ajutând persoanele cu dizabilităţi şi cu talent artistic să îşi cultive pasiunea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi fraţi, Patrick şi Edward Jr, un fost congresman şi, respecitv, un avocat, au explicat presei că sora lor slăbise fizic foarte mult în urma chimioterapiei pentru o formă de cancer de care suferise.