A murit după ce a ucis. Un actor cunoscut este considerat "cel mai ciudat caz al anului"

A murit după ce a ucis. Un actor cunoscut este considerat  "cel mai ciudat caz al anului"

Johnny Lewis, actor cunoscut pentru rolurile din "Sons of Anarchy" si "The O.C.", a murit miercuri, după ce ar fi ucis o femeie în vârstă de 81 de ani.

Cadavrul lui Lewis (28 de ani) a fost descoperit în apropierea unei locuinţe in cartierul Los Feliz din oraşul Los Angeles. În acelaşi loc se afla şi corpul femeii de 81 de ani, care politia suspectează că ar fi fost ucisă de actor. Potrivit martorilor, femeia a fost auzită ţipând miercuri după-amiaza. La puţin timp după aceasta, Lewis a fost observat luptându-se cu doi bărbaţi, apoi s-a urcat pe acoperişul casei şi s-a aruncat. Un băiat bun Martorii au declarat că Lewis a atacat cei doi bărbaţi cu o scândură, apoi cu mâinile goale şi părea "să aibă o forţă fizică extraordinară". După ce au calificat ceea ce s-a întâmplat drept "cel mai ciudat caz al anului", politiştii şi-au exprimat convingerea că că Johnny Lewis s-ar fi drogat cu PCP sau metamfetamine înainte de a comite aceste acţiuni violente. Victima era proprietara casei în care Johnny Lewis închiriase o camera. Conform TMZ.com, vecinii spun că actorul era "de obicei, un băiat bun". Lewis a interpretat rolul Kip "Half-Sack" Epps în serialul de succes "Sons of Anarchy", şi înainte de acest proiect a jucat în "The O.C.". În anul 2006 a avut o relaţie cu cântăreaţa Katy Perry.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Q336SjPkT9A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News