Evenimentul ZileiInternationalA murit Dorel. Nu a avut nicio şansă de supravieţuire

A murit Dorel. Nu a avut nicio şansă de supravieţuire

A murit Dorel. Nu a avut nicio şansă de supravieţuire
Un tragic accident rutier a avut loc pe o şosea regională între localităţile San Damiao şi Palucco, din Italia, unde un român de 23 de ani a murit iar alţi doi au fost grav răniţi.

Tânărul de 23 de ani, Dorel Breabăn, nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire fiind proiectat în momentul accidentului în afara autoturismului.

Potrivit anchetatorilor, cele trei persoane se întorceau de la o petrecere, când şoferul , 21 de ani, a pierdut controlul volanului iar autoturismul pe care-l conducea a derapat

După analizele cu etilotestul s-a constatat că oferul era într-o avansată stare de ebrietate, deși mai avea în mașina sa alte două vieți. Conducătorul mașinii și pasagerul din dreapta, un alt român de 20 de ani, au scăpat teferi, primul ajungând în arestul poliției după eveniment.

Dorel  n-a avut nicio şansă să supravieţuiască, sfârșind la doar 23 de ani. Mașina a ieşit de pe şosea într-o curbă, lovind mai mulţi stâlpi de electricitate şi răsturnându-se de mai multe ori. Din cauza vitezei, autoturismul s-a rostogolit aproape 30 de metri de la șosea, potrivit stiridiaspora.ro


Accesează: