A murit Brad Renfro

A murit Brad Renfro

Actorul american, în vârstă de 25 de ani, a fost descoperit mort în propria locuinţă din Los Angeles, locaţie în care petrecuse cu o noapte în urmă, alături de amicii săi, a anunţat avocatul acestuia, transmite variety.com.

Conform sursei citate, cauza decesului nu a fost încă stabilită.

„O supradoză este o posibilitate, având în vedere trecutul lui, dar deocamdată tot ce avem este istoria petrecerii cu băutura din noaptea trecută”, a declarat unul dintre anchetatori. „Tot ce ştim este că ultimele sale ore de viaţă au fost în timpul dimineţii şi că a sforăit”, a continuat omul legii.

Brad Renfro a avut probleme legate de consumul de alcool şi droguri. El a fost arestat pentru prima dată în 1998 pentru posesie de cocaină şi marijuana.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul abia finalizase filmarile la „The Informers”, în care juca alături de Winona Ryder şi Billy Bob Thornton.

Actorul a debutat la doar 12 ani, în 1994, în celebrul film "The Client", unde a jucat alături de Susan Sarandon şi Tommy Lee Jones. În 1996, acesta a jucat în pelicula "Păcatele tinereţii" alături de actori renumiţi precum Robert De Niro, Kevin Bacon, Billy Crudup şi Brad Pitt.

Renfro a mai jucat în "Cămaşa de forţă", "O lume de fantome" (2001), "Influenţa nefastă" (1998), "Tom şi Huck" (1995) şi "În căutarea leacului" (1995).