Evenimentul Zilei > Social > A mers la protestul organizat de AUR cu o secure și un cuțit. Tânărul va fi cercetat penal
A mers la protestul organizat de AUR cu o secure și un cuțit. Tânărul va fi cercetat penal

A mers la protestul organizat de AUR cu o secure și un cuțit. Tânărul va fi cercetat penal

Polițiștii au prins, duminică, în zona în care a avut loc protestul organizat de partidul AUR, un bărbat care avea asupra sa un cuțit și o secure, au anunțat surse judiciare.

„La data de 02.10.2022,în jurul orei 16.18, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Piața Romană, l-au depistat pe numitul Ciobotariu Bogdan Ilie, născut la data de 6 august 1999, având asupra sa un cuțit prins la curea, iar în rucsac o secure. Numitul Ciobotaru a fost condus la sediul Secției 1, în vederea continuării cercetărilor”, spun sursele citate.

George Simion și Diana Șoșoacă s-au certat la proteste

Scandalul dintre George Simion și Diana Șoșoacă a continuat și în Piața Victoriei. În timpul protestului, cei doi s-au certat pe microfon, iar liderul AUR a încercat să scape de senatoare.

George Simion și fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă, s-au certat, din nou, în Piața Victoriei. Cei doi politicieni au vrut să fie în centrul atenției și să discute cu protestatarii, iar scandalul a pornit de la un microfon.

Când susținătorii lui Simion au ajuns în fața Guvernului, ei venind în marș de la Piața Universității, au găsit-o acolo pe Diana Șoșoacă, alături de câteva sute de fani ai acesteia. Senatoarea a încercat să își țină discursul, dar oamenii liderului AUR nu au vrut să o asculte. Politicianul i-a tăiat microfonul, iar aceasta l-a criticat aspru pe fostul coleg. Ea a specificat că orice persoană are dreptul să vină în Piața Victoriei.

„E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, i-a transmis ea fostului său șef de partid.

După altercație, protestatarii AUR, în frunte cu George Simion, au plecat din Piaţa Victoriei spre sediul PSD.
Odată ajunși la sediul PSD, au început să strige: „PSD, ciuma roșie!”, „PSD și PNL aceeași mizerie”. Manifestanţii vor să meargă şi la sediul PNL, relatează Libertatea.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: