Polițiștii din Iași au reușit să mai aplice o lovitură clanului Corduneanu. Inițial, Bogdan Corduneanu fusese pus sub control judiciar în două dosare: unul pentru șantaj şi altul în urma unui scandal pe o terasă din Iași.

Conform bzi.ro, unul dintre membrii importanţi în clanul Corduneanu a fost trimis în judecată la începutul lunii august, în stare de control judiciar.

Recent, acesta a fost ridicat de mascați și dus în arest. Operaţiunea a fost organizată marţi seară.

A fost nevoie de mai multe căutări până când oamenii legii l-au găsit pe membrul clanului Corduneanu.

Potrivit deciziei luate de judecători, odată descoperit, Bogdan Corduneanu a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. IAȘI.

Surse judiciare citate de bzi.ro au indicat că magistrații au constatat că interlopul Corduneanu ar fi încălcat prevederile controlului judiciar.

În august, procurorii l-au trimis în judecată pe Bogdan Corduneanu pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

În același dosar, procurorii l-au trimis în judecată pe S.M.I,, pentru mărturie mincinoasă, iar în urmă cu doar câteva săptămâni, oamenii legii s-au sesizat cu privire la un incident de la terasa Tiki Village.

La acea vreme, din cauza scandalului făcut la piscina Tiki Village, Bogdan Corduneanu a fost plasat sub control judiciar.

Conform rechizitorului, Corduneanu a asistat la un concert susținut de Dan Ciotoi, iar la finalul spectacolului a fost deranjat că i s-au cerut banii pe bilet.

A urmat un conflict cu unul dintre reprezentanții clubului, iar la un moment dat interlopul a scos un cuțit și l-a amenințat pe tânărul respectiv că îl va înjunghia de 20 de ori.

„Vrei să bag ăsta în tine?”, a întrebat Bogdan Corduneanu. Deşi conflictul s-a stins, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu.

Astfel, Bogdănel Corduneanu și S.M.I. au fost reținuți pentru 24 de ore şi apoi au fost puși în libertate.

În urmă cu doar câteva luni, acelaşu personaj din clanul Corduneanu a intrat din nou în vizorul oamenilor legii.

Polițiștii au descins acasă la acesta după ce ar fi șantajat un om de afaceri care nu ar fi vrut să-i dea o sumă de bani împrumut.

sursa: bzi.ro