Mind Master, Extreme Training, Competent Consulting, AS Training&Coaching, Codecs, Echo, Educofin sunt doar câţiva dintre cei 44 de furnizori de coaching, consultanţă, training şi MBA prezenţi la eveniment.

Cei care au fost ieri la târg au putut vizita zona de „head-hunting“, dedicată recrutării de traineri, consultanţi ori specialişti în resurse umane, cea de „book store“ (unde se găsesc cărţi de business) şi „learning area“ (unde se ţin workshopuri cu diverse teme).

Participanţii s-au arătat extrem de interesaţi de cursurile de limbi străine, în special de cele de engleză de afaceri, nivel avansat. Un astfel de curs poate să coste 450 de lei (pentru 42 de ore, în cazul în care faci parte dintr-o grupă) sau 56 de lei/oră (doar „elevul“ cu profesorul). „Dacă nu cunoşti cel puţin o limbă străină, în ziua de astăzi nu vei putea să ai succes în nicio carieră, indiferent de domeniu“, spune Adrian M., manager al unei companii de call-center.
 
Foarte mulţi participanţi s-au interesat şi de trainingurile de leadership, negociere şi vânzări. Ofertele sunt extrem de variate, iar preţurile diferă de la o companie la alta. De exemplu, un curs de vânzări costă minimum 280 de lei şi poate să ajungă şi la 500 de euro. Evenimentul se va încheia mâine.