Evenimentul Zilei > Social > A fugit de acasă cu 100.000 de euro!
A fugit de acasă cu 100.000 de euro!

A fugit de acasă cu 100.000 de euro!

O tânără de aproape 18 ani, de naţionalitate turcă, este căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă cu toţi banii tatălui ei, refugiat în România. Bărbatul are un singur mesaj pentru fiica sa: „Dacă nu te întorci cu banii, mai bine stai departe de noi!“.

În timp ce oamenii legii sunt aproape siguri că tânăra Zeynep Cimen se ascunde la vreun prieten, tatăl fetei – care şi-a petrecut ultimele 24 de ore dând declaraţii în faţa poliţiştilor – are un singur mesaj pentru fiica sa: „Dacă nu se întoarce cu banii, mai bine să stea departe de noi!“.

Potrivit anchetatorilor, este posibil ca Zeynep să-şi fi pregătit în amănunt plecarea. „Miercuri, în jurul orei 14.30, le-a spus părinţilor că trebuie să meargă la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Capitală pentru un control la care ar fi fost programată. Oamenii s-au îngrijorat abia seara, când au încercat în zadar să-şi contacteze fiica pe telefonul mobil. Apoi, tatăl fetei a observat că cei 100.000 de euro pe care îi avea în casă au dispărut. A aşteptat până în jurul orei 0.00 şi a alertat poliţiştii din localitatea ilfoveană Popeşti-Leordeni, unde familia Cimen locuieşte, cu chirie, din noiembrie anul trecut. Tatăl fetei a declarat că a strâns aceşti bani din «afacerea» pe care a pus-o pe roate în complexul comercial Europa“, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

„Nu ştiu să aibă vreun iubit!“

Ieri, tatăl lui Zeynep – Ali Cimen, un bărbat trecut de 35 de ani şi destul de urât de proprietarii vilei în care locuieşte şi de vecini – a susţinut că nu ştie ca fiica sa să aibă vreun iubit sau vreo prietenă apropiată la care s-ar putea ascunde. De altfel, nici el, nici soţia sa nu le-au putut fi de prea mare ajutor poliţiştilor.

Pentru că familia Cimen – care mai are trei copii – s-a stabilit în România în 2002, tânăra Zeynep este, la aproape 18 ani, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala nr. 133 din Capitală.

„I-a fost destul de greu să înveţe româna şi să se acomodeze aici. Era însă o fată liniştită, de fapt cea mai liniştită din familie, dar părinţii au greşit că i-au dat pe mână mulţi bani. Toată ziua se plimba cu taxiul. De altfel, şi ieri a aşteptat-o un taxi aici, în faţa casei, de dimineaţă până la prânz când a plecat şi nu s-a mai întors“, spune una dintre vecinele familiei Cimen, care şi-au umplut ziua de ieri sporovăind în stradă doar despre păţania „turcului“.

„Pe strada Bărăganului, nimeni nu-l iubeşte. Nouă ne-a făcut numai probleme, nu-şi plăteşte utilităţile, nu-şi plăteşte la timp chiria, de-aia am şi apelat la instanţă pentru a scăpa de el din casa noastră. Este un escroc care mi-a şi lovit soţia. Am făcut şi plângeri împotriva lui la poliţie şi aşteptăm rezultatele de la IML. Despre fată nu vă pot spune nimic. Pentru că nu ştiu. Ştiu doar că m-a deranjat taică-său că a adus azi-noapte poliţia aici să facă poze“, o întrerupe pe femeie proprietarul casei în care locuieşte Ali Cimen, profitând parcă de ocazie pentru a-şi spune oful.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: