Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost un BLESTEM? Un actor celebru face mărturisiri emoţionante despre frumoasa lui soţie, care a PIERIT într-un accident CIUDAT| VIDEO
A fost un BLESTEM? Un actor celebru face mărturisiri emoţionante despre frumoasa lui soţie, care a PIERIT într-un accident CIUDAT| VIDEO

A fost un BLESTEM? Un actor celebru face mărturisiri emoţionante despre frumoasa lui soţie, care a PIERIT într-un accident CIUDAT| VIDEO

„Eu încă mai cred că moartea ei nu a fot reală! Încă o mai aştept să se întoarcă. Parcă o văd intrând pe uşă”...

Actorul Liam Neeson este încă în doliu după moartea soţiei sale, în anul 2009.
Şi spune că încă durerea îl loveşte "ca un val". Neeson va vorbi despre „ciudatul accident în care şi-a pierdut viaţa frumoasa lui soţie” – după cum notează presa americană, în cadrul unui interviu emoţionant, care va fi difuzat duminică de postul de televiziune CBS.

Pur şi simplu

Un accident banal, la schi…Iniţial s-a crezut că frumoasa actriţă Natasha Richardson, fiică a actriţei Vanessa Redgrave şi soţia lui Liam Neeson, era o pasionată a acestui sport,. De fapt era începătoare. Lua lecţii de schi pe pista începătorilor, la Mont Tremblant, cînd s-a dezechilibrat şi a căzut. Natasha Richardson nu s-a lovit de nimeni şi nimic. Pur şi simplu a alunecat pe zăpadă pînă s-a oprit la baza pistei. Nu purta cască şi era însoţită de un instructor experimentat. Natasha a afirmat că se simte bine şi a refuzat consultul medical. Echipa de paramedici a însoţit-o până la hotel, iar ea „a mers pe picioarele ei”, glumind pe seama căzăturii suferite. S-a retras în camera sa, fiind asistată tot timpul de personal medical.

După mai bine de o oră a acuzat o durere de cap atroce şi a fost dusă imediat la spitalul din staţiune. Nu prezenta nicio leziune externă, nici măcar vânătăi sau julituri, dar după o scanare completă a fost clar că a suferit un traumatism cranian grav. Căzătura a provocat zdrobirea creierului de ţeastă, ceea ce a povocat un cheag de sânge care s-a tot mărit, crescînd tensiunea intracraniană pînă cînd actriţa a intrat în moarte cerebrală. Pierderea cunoştinţei şi moartea cerebrală s-a instalat în timp ce se afla internată la spitalul Sacre Coeur din Montreal…A murit la vârsta de 45 de ani, în floarea vârstei, după cum notează şi Daily Mail.  

Neeson spune că după ce a aflat că Natasha a suferit un accident la schi, a alergat la spital. "Am intrat la Urgenţe, unde erau cam 70 – 80 de oameni cu mâini rupte, ochi învineţiţi, şi, pentru prima dată, nimeni nu m-a recunoscut. Nici asistentele, nici pacienţii. Nimeni. Şi am alergat atât şi nimeni nu mă lăsa să o văd. Şi mă uit peste ei, încep să împing… Ştiu că soţia mea este acolo undeva. Scot telefonul mobil şi un agent de pază vine şi îmi spune: Îmi pare rău, domnule, nu aveţi voie să îl folosiţi aici şi vroiam să îl întreb dacă mă cunoaşte, dar a dispărut pentru a răspune la un telefon sau ceva. Am ieşit afară. Era foarte frig şi eu mă întrebam ce o să fac? Cum să trec de agenţii de pază", declară actorul.
Nici acum
Liam Neeson recunoaşte că nici acum nu îşi poate reveni după ce ea nu mai este, şi că depune încă tooate eforturile să afle ce s-a întâmplat cu adevărat, deoarece consideră că a fost „un accident ciudat”.  „Ea a fost baza vieţii mele”, spune acum Neeson care mai afirmă că se este mulţumit de faptul că „inima, rinichii şi ficatul organele soţiei mele au ajutat trei persoane care aveau nevoie de transplant”.
Natasha Richardson a jucat în peste 30 de filme, dar precum faimoşii săi părinţi, Vanessa Redgrave şi Tony Richardson, era apreciată pentru activitatea sa teatrală. S-a spus, de-a lungul timpului, că familia ei reprezintă „o dinastie urmărită de ghinion, o dinastie blestemată” , dar Natasha nici nu voia să audă acest lucru. A considerat că toate relatările despre scandaluri şi divorţuri în ceea ce priveşte familia sa sunt exagerări mediatice. „Cea mai frumoasă şi talentată moştenitoare a dinastiei Richardson – Redgrave, miere peste un înveliş de fier”, aşa era descrisă de presă frumoasa actriţă. Despre care încă se spune că „a pierit în mod straniu”.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/m_UUIorBcw8?list=PLB501736B112223C1" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>