Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost la CÂTEVA CLIPE de moarte. Un băieţel a scăpat MIRACULOS cu viaţă dintr-un accident TERIBIL | VIDEO ŞOCANT
A fost la CÂTEVA CLIPE de moarte. Un băieţel a scăpat MIRACULOS cu viaţă dintr-un accident TERIBIL | VIDEO ŞOCANT

A fost la CÂTEVA CLIPE de moarte. Un băieţel a scăpat MIRACULOS cu viaţă dintr-un accident TERIBIL | VIDEO ŞOCANT

Un filmuleţ face senzaţie pe reţelele de socializare. Un băiat cu un rucsac în spate a avut a fost la un pas să fie strivit de o maşină.

Pe filmuleţ se poate vedea clar cât de norocos a fost băiatul. Acesta a stat preţ de câteva secunde lângă un gard de protecţie. Acesta a apucat să se îndepărteze doar câţiva metri până în momentul în care  o maşani s-a izbit violent de gard şi de un stâlp.

Vedeţi mai jos un video care vă poate afecta emoţional.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Мальчику, очень повезло

Мальчику, очень повезло

Posted by Безопасное вождение автомобиля on 27 Septembrie 2015

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: