Evenimentul Zilei > Monden > A făcut anunțul în această seară! Pleacă de la DigiFm!
A făcut anunțul în această seară! Pleacă de la DigiFm!

A făcut anunțul în această seară! Pleacă de la DigiFm!

Cătălin Striblea a făcut un anunț surprinzător vineri pe pagina de Facebook. După patru ani de colaborare, acesta a anunțat că pleacă de la DigiFM,

„Acest anunț este cât se poate de oficial.

La jumătatea lunii martie mă voi despărți de Digi FM. Hotărârea îmi aparține în totalitate. Programul de dimineață este unul foarte dur, de mare uzură și căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani. Alături de restul activităților mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce privește orele petrecute împreună. Am ales să repar această situație.

Mulțumesc colegilor mei pentru patru ani extraordinari, pentru râsul sănătos și pentru momentele fericite. Îi mulțumesc lui Bogdan Miu pentru maturitate, lui Beatrice Ghiciov pentru că ne-a întinerit și lui Bogdan Ciuclaru pentru umor.

Georgiana Crețu, producătorul matinalului, are parte de o reverență din partea mea pentru profesionalismul său. Radu Paraschivescu și Florin Negruțiu, a fost o onoare să colaborăm! Ciprian Cătunescu (Unguru’ Bulan), mulțumesc pentru spectacol!

Către cei care ne-au ascultat: sper că ați simțit iubirea noastră și vă mulțumesc pentru cum v-ați deschis inimile în fața noastră. A fost cea mai mare realizare a echipei.

Mulțumesc conducerilor stației și companiei pentru încrederea pe care ne-au arătat-o, lăsându-ne să construim un program care în patru ani a ajuns în topul matinalelor. Mulțumesc, de asemenea, pentru disponibilitatea arătată de a continua împreună. Perspectivele noastre pe termen lung nu s-au mai potrivit de această dată, urmând să particip la alte proiecte în perioada următoare”, a anunțat Cătălin Striblea pe Facebook.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: