Evenimentul Zilei > International > A dat NOROCUL peste ei. Un cuplu a găsit biletul CÂŞTIGĂTOR la LOTERIE, uitat într-un sertar
A dat NOROCUL peste ei. Un cuplu a găsit biletul CÂŞTIGĂTOR la LOTERIE, uitat într-un sertar

A dat NOROCUL peste ei. Un cuplu a găsit biletul CÂŞTIGĂTOR la LOTERIE, uitat într-un sertar

Un cuplu din Louisiana va sărbători cum se cuvine Ziua Recunoştinţei de joi, după ce au câştigat suma de 1,8 milioane de dolari cu un bilet de loterie, descoperit într-un sertar în timp ce făceau curăţenie de sărbători, relatează joi AFP.

Harold şi Tina Ehrenberg au decis să facă curăţenie în casa lor din Mandeville, în apropiere de New Orleans, înainte de a primi familia pentru tradiţionala sărbătoare de Thanksgiving.

„Am găsit în noptiera mea un teanc din bilete de loterie pe care nu le verificasem”, a povestit Tina citată în comunicatul publicat marţi de loteria din Louisiana.

Cuplul şi-a dat seama că biletul cu extragerea în iunie avea combinaţia câştigătoare (03-07-30-31-35-38), dar nu pentru mult timp. Mai rămâneau două săptămâni înainte ca biletul să fie invalidat, câştigurile trebuind să fie reclamate în termen de de 180 de zile de la extragere.

Câştigul total se ridică la 1.274.313 de dolari după plătirea impozitelor. Soţii Ehrenberg au declarat că vor plasa suma în fondul de pensii. "Nu ne-am propus să facem nebunii, sau mari călătorii", a spus Tina.

Cea mai mare sumă câştigată vreodată în lume cu un bilet unic de loterie a fost în octombrie în SUA, cu un bilet câştigător de 1,537 milliarde de dolari la loteria Mega Millions, transmite Agerpres.