A cincea Toyota Yaris de la EVZ ajunge la Timişoara

A cincea Toyota Yaris de la EVZ ajunge la Timişoara

Unul dintre autoturismele puse în joc de EVZ, la concursul "Două Toyota pe zi", a ales un bănăţean.

Alin Dosoniu are 30 de ani şi promite să nu aglomereze foarte tare străzile din Timişoara. Este programator şi mărturiseşte că drumul spre serviciu îl parcurge cu bicicleta. De altfel, Alin spune că va încerca pe cât posibil să folosească maşina doar pentru călătoriile în afara oraşului sau pentru urgenţe.   Când a realizat că seriile inscripţionate pe ziarul lui erau cele câştigătoare nu a mai avut somn. A aşteptat totuşi să i se confirme vestea şi, de atunci, este plin de nerăbdare să-şi testeze noua maşină. Timişoreanul nostru povesteş te că nu a mai condus de mult, deşi are permis încă de acum 11 ani. „Voi conduce foarte atent, cu maximum 50 la oră, deocamdată“, promite Alin.

Se consideră norocos pentru că acum doi ani s-a căsătorit, iar de ceva vreme a devenit şi tată. Acum este posesorul unei maşini nipone. „Urmează să câştig la loto“, glumeşte Alin, mărturisind în acelaşi timp că a mai luat câteva premii la categoria a II-a, când a jucat împreună cu prietenii.

Până când va câştiga la loto, Alin Dosoniu este curios dacă în portbagajul Toyotei Yaris va încăpea căruciorul bebeluşului său de numai câteva luni.

Ne puteți urmări și pe Google News