Evenimentul Zilei > Actualitate > A câștigat SUEDIA EUROVISION 2015 cu un PLAGIAT?
A câștigat SUEDIA EUROVISION 2015 cu un PLAGIAT?

A câștigat SUEDIA EUROVISION 2015 cu un PLAGIAT?

Ediţia din 2016 a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din acest an, cu piesa „Heroes”, care a obţinut un total de 365 de puncte.În urmă cu o lună scriam aici că Suedia va câștiga și se pare că am avut dreptate și în acest an. Nu sunt Nostradamus, dar rezultatul final al concursului este destul de clar cu mult timp înainte de a avea loc finala.

Delegația suedeză a creat în acest an suficiente controverse, iar prima variantă a videoclipului HEROS încărcată pe contul oficial EUROVISION a fost scoasă pentru că încărca drepturile de copyright. Simpaticul omuleț digital, folosit ca motiv de Suedia, nu a fost chiar original, iar acest aspect a fost recunoscut și de șeful delegației suedeze STV- Christer Björkman ,,Recunoaștem că am fost inspirați de munca altora, dar refuzăm să admitem că e un plagiat. Oricum, nu avem timp pentru asta”.

Viața este o sumă de conjuncturi, iar faptul că Russia se afla pe punctul de câștiga concursul a determinat o susținere și mai puternică pentru suedezul Mans Zelmerlow. Dacă conceptul a fost o inspirație, nu un plagiat, cu melodia cum stăm? Ne păstrăm inspirați. CITEȘTE CONTINUARE AICI. VIDEO ÎN LINK