Interlopul Constantin Sorin Palesică a ajuns un personaj foarte popular pe Facebook, unde i s-au făcut mai multe conturi în care este ironizat, jignit şi înjurat, dar valul de antipatie la adresa pachetului de muşchi fără creier nu s-a oprit aici.

Pe Internet, din ce în ce mai mulţi români semnează o petiţie online la adresa petitieonline.com şi cer închisoare pentru  Palesică, în urma faptelor reprobabile pe care le-a comis recent.

Palesică, originar din Lupeni, a devenit celebru în toată ţara după ce a bătut-o pe salvamontista Miruna Inel într-un local din staţiunea montană Straja. Tot acolo, el l-a bătut şi pe DJ Dinu, care a încercat să intervină după ce femeia fusese doborâtă de loviturile bestiei.

Palesică, INTERLOPUL care a LOVIT cu PUMNUL în FAŢĂ o salvamontistă, a devenit O ADEVĂRATĂ ŢINTĂ pe Facebook

Magistraţii DECID azi soarta interlopului care a BĂTUT crunt o salvamontistă. Jandarmul care a ASISTAT la bătaie a intrat în VIZORUL Parchetului General

Interlopul care a agresat cu SĂLBĂTICIE o salvamontistă a fost REŢINUT. Motivul halucinant pentru care Poliția Lupeni l-a lăsat LIBER timp de 24 de ore

Ea este Miruna Inel, salvamontista doborâtă de loviturile interlopului Palesică