Evenimentul Zilei > International > A amenințat cu bomba pentru a se putea întâlni cu însoțitoarea de bord
A amenințat cu bomba pentru a se putea întâlni cu însoțitoarea de bord

A amenințat cu bomba pentru a se putea întâlni cu însoțitoarea de bord

Un bărbat sârb, de 65 de ani a anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului, acest gest fiind făcut în speranța că se va putea întâlni cu însoțitoarea de bord

O sută treizeci de pasageri şi cinci membri ai echipajului unui avion LuftHansa au fost evacuaţi din avionul LH 1411, înainte de a decola de la Belgrad spre Frankfurt. Reuters anunţă că această decizie a fost luată după ce un bărbat sârb, de 65 de ani  a anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului. În cursul anchetei care a urmat, bărbatul a relatat, în faţa unui tribunal,  că a sunat pentru a anunţa o falsă ameninţare cu bomba pentru a opri o însoţitoare de zbor a LuftHansa să părăsească ţara, întrucât spera că aceasta se va întâlni cu el. Omul a spus instanţei că s-a întâlnit cu două însoţitoare de zbor şi le-a invitat la cină, dar a fost refuzat. Îi plăcea mai ales una dintre ele şi, după ce nu a reuşit să o localizeze la hotel, a făcut o ultimă încercare disperată de a o împiedica să plece, telefonând pentru a anunţa ameninţarea cu bomba. Poliţia a identificat apelul şi bărbatul a fost arestat în cursul aceeleiaşi zile. Un purtător de cuvânt al procuroraturii a declarat presei sârbe că acuzarea a cerut instanţei să-l ţină pe bărbat în custodie în aşteptarea acuzaţiilor că a provocat panică şi tulburare.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.