Evenimentul ZileiPoliticaSchimbare de trupe la vârful PNL. Nimeni nu se aștepta la această decizie. Nu este prima oară când se întâmplă

Schimbare de trupe la vârful PNL. Nimeni nu se aștepta la această decizie. Nu este prima oară când se întâmplă

Schimbare de trupe la vârful PNL. Nimeni nu se aștepta la această decizie. Nu este prima oară când se întâmplă
Deputatul Ionuţ Stroe este noul purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal (PNL). Nu este pentru prima dată când primește această funcție.

În această luni, în şedinţa Biroului Executiv al PNL, Ionut Stroe a fost desemnat noul purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal. Acesta îi va lua locul lui Ionel Dancă, care a demisionat din PNL alături de Ludovic Orban şi alţi liberali după decizia conducerii de a-l da afară pe fostul preşedinte al partidului.

În această ședință s-a decis preşedintele interimar la PNL Sector 3: Florin Cîţu şi Alina Gorghiu – preşedinte interimar al PNL Argeş.

Cine este Ionut Stroe?

Ionuț Stroe a ocupat funcția de ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul condus de Ludovic Orban, între noiembrie 2019 și decembrie 2020.

În mai 2020, acesta a avut o serie de probleme, Federaţia Tinerilor din Constanţa a făcut o plângere penală împotriva ministrului Tineretului şi Sportului de la acea dată pentru abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi aderare la grup infracţional organizat.

„Tinerii din România solicită prim-ministrului Ludovic Orban să ia toate măsurile de rigoare astfel încât legea care reglementează fundaţiile pentru tineret să fie respectată, iar patrimoniul UTC să fie folosit în interesul tinerilor, şi nu pentru îmbogăţirea unora”, se arăta în comunicatul Federației Tinerilor din Constanța.

Arhiva EVZ

Anul trecut, Ionut Stroe a devenit viral în România după ce a apărut îmbrăcat doar în șort, la o emisiune televizată difuzată de postul Pro X.

Acesta se afla la el acasă în timpul interviului, iar camera a căzut și s-a observat că era îmbrăcat elegant doar în partea de sus.

„N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a comentat Stroe momentul stânjenitor.

Noul purtător de cuvânt PNL a mai intrat într-un scandal după ce nu a ajuns la o ședință importantă de Guvern, fiind în vacanță la Hotel Sport din Constanța. Acesta a mai fost acuzat și că a împrumutat o mașină RAR în interes personal, fără să plătească consumabilele, potrivit Libertatea.


Accesează: