Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în ipostaze fierbinți pe litoralul românesc!
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în ipostaze fierbinți pe litoralul românesc!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în ipostaze fierbinți pe litoralul românesc!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi petrec acum zile frumoase pe litoral, dovadă fiind pozele fierbinți.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație tumultuoasă, marcată de numeroase despărțiri urmate de împăcări. Ei petrec acum zile frumoase pe litoral, dovadă fiind imaginile surprinse cu cei doi chiar pe plajă. Ei s-au fotografiat în ipostaze fierbinți.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au cunoscut momente dificile în relația lor, peste care au trecut, ei fiind din nou fericiți. După o despărțire presărată de cuvinte grele, blonda și afaceristul se iubesc din nou intens. Cei doi se află de câteva zile pe litoral, unde trăiesc momente deosebite.

Bianca Drăgușanu, poze fierbinți

Cei doi au uitat că nu sunt singuri pe plajă, Bianca Drăgușanu postând pe pagina sa de socializare fotografii interzise minorilor. Ea și-a fotografiat formele pline, surprinzând momentul când iubitul ei a atins-o pe fund cu palma. Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care și-a făcut numeroase operații estetice pentru a arăta impecabil.

Bianca Drăgușanu nu e celebră doar în România, dar și în Marea Britanie. Ea a ajuns cunoscută pe plan internațional după ce un cunoscut ziar de scandal din străinătate a relatat despre ea că s-a operat cel mai mult pentru a semăna cu  păpușa Barbie.

Cei doi au purtat ținute de senzație

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să petreacă câteva zile pe litoralul românesc împreună cu fiicele lor. Cei doi formează cel mai controversat cuplu din România, aceștia încercând să facă tot posibilul pentru a atrage atenția tuturor.

Pentru acest lucru, vedeta și afaceristul au decis să afișeze niște ținute care nu au trecut neobservate de turiștii aflați la malul mării. Bianca Drăgușanu a optat pentru un costum de baie bleumarin.

Blonda l-a determinat pe Alex Bodi să își aleagă o ținută care să se asorteze cu a sa. Astfel, ea l-a pus să poarte un șort tot de culoare albastră. În timp ce se aflau pe litoral împreună cu copiii lor, cei doi nu au scăpat ocazia să le arate fanilor cum se distrează în aceste zile.

Ei au postat pe conturile lor de Instagram imagini de pe plajă, unde Bianca apare atât în ipostaze fierbinți dar și alături de fetița ei. Chiar dacă  nu au niciun copil împreună, ei au spus de multe ori că își doresc să devină părinți. Astfel că este posibil ca în viitor Bianca să anunțe că va fi din nou mamă, potrivit spynews.ro.