Scene teribile în Sectorul 4. O copilă, mușcată de un câine scăpat dintr-o curte

Scene teribile în Sectorul 4. O copilă, mușcată de un câine scăpat dintr-o curte

Scene tulburătoare pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei. O fetiță a fost mușcată de un câine în timp ce se îndrepta spre școală. Conform primelor informații, animalul de companie a ieșit dintr-o curte și a atacat-o pe copilă.

Minora a ajuns la spitalul Marie Curie cu o rană la nivelul feței.

Copila a fost mușcată de obraz

În momentul în care a fost atacată de câine, fetița era însoțită de mama ei. Potrivit primelor date, animalul provine din rasa Akita și nu purta botniță. Câinele ar fi ieșit dintr-o curte și s-ar fi repezit asupra copilei.

„La data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 07.45, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 6 ani, ar fi fost atacată de un câine de talie mare. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii care au identificat un bărbat, care plimba un câine fără botniţă”, a anunțat Poliţia Capitalei.

Proprietarul a fost găsit

În urma atacului, fetița a fost rănită la nivelul feței și a fost transportată la Spitalul Marie Curie din Capitală. În prezent, aceasta se află în afara oricărui pericol.

Polițiștii l-au găsit și pe proprietarul animalului de companiei. În momentul sosirii oamenilor legii la fața locului, acesta își plimba câinele pe stradă.

Fetiță mușcată de câine

Deși câinii din rasa Akita nu sunt recunoscuți pentru forța lor, însă nu și pentru agresivitatea față de oameni.

Un caz similar a avut loc în urmă cu o lună în Harghita. Un copil de 11 ani a a murit, după ce a fost atacat de mai mulți câini.

Scenele cumplite au avut loc în timp ce băiatul a mers să adune vacile de pe o pășune.

O parte dintre câini ar fi provenit chiar de la ferma familiei victimei.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei