Trei zodii care vor încheia luna cu mulți bani în conturi. Probleme pe plan amoros

Trei zodii care vor încheia luna cu mulți bani în conturi. Probleme pe plan amorosSursa foto: Freepik

Finalul lunii octombrie va fi unul îmbelșugat pentru unele zodii. Pe plan financiar, veștile bune se vor ține lanț, însă în relația de cuplu se vor confrunta cu tensiuni. Se vor lovi de acuzațiile venite din partea partenerului de cuplu, iar situația va deveni greu de gestionat.

Trei zodii care vor încasa o sumă importantă pe final de octombrie

Primii norocoși ai acestui final de lună sunt nativii Berbec. După săptămâni întregi în care s-au confruntat cu datorii, astrele vor fi de partea lor. Astfel, aceștia ar putea primi o sumă importantă fie din partea cuiva apropiat, fie datorită unui proiect mai vechi în care au investit.

Cu toate că au oportunitatea să scape de apăsarea datoriilor, partenerii de cuplu nu vor ezita să îi acuze de lucruri pe care nu le-au făcut.

Perioada pe care o așteptau nativii Leu

Aceste zodii se vor bucura de o perioadă plină de reușite. Banii nu le vor lipsi nici pe acest final de lună. De altfel, nativii Leu sunt atenți la cheltuieli și nu rămân niciodată fără bani în cont.

Zodii

Zodii. Sursa foto. Pixabay

 

De această dată, Leii ar putea primi o sumă mai mare decât se așteptau, urmând să investească o parte din ea. Banii pot proveni din vânzarea unui bun personal sau vor fi obținuți în urma unui parteneriat.

Zodii care fac bani alături de partenerul de cuplu

După o perioadă de muncă asiduă, nativii Fecioară vor avea și rezultatele așteptate. Alături de partenerii lor, aceștia au mizat pe un proiect ambițios, care urma să le asigure un profit substanțial. Deși nu au crezut inițial într-o astfel de șansă, finalul acestei luni va reprezenta un motiv de sărbătoare pentru aceștia. La polul opus, cei născuți în zodia Scorpion se pot lovit de cheltuieli neașteptate și ar putea apela la ultimele economii. De asemenea, nativii Pești ar putea avea probleme pe acest plan.

Revista presei