Frații dispăruți, dați în urmărire internațională. Poliția a deschis dosar penal. Update

Frații dispăruți, dați în urmărire internațională. Poliția a deschis dosar penal. Update Copii dispăruți Sursa foto: Captura video

Update 13.45: Cei trei frați dispăruți în urmă cu două zile de acasă sunt dați în urmărire internațională de autorități. A fost deschis și dosar penal in rem.

„Încă de la momentul semnalării dispariției acestora au fost dați în urmărire națională. S-a întocmit un dosar de cercetare penală in REM sub aspectul săvârșirii de lipsire de libertate. Toate resursele disponibile sunt implicate pentru a-i găsi cât mai curând și a le garanta siguranța. Investigațiile continuă”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Despre filmulețul apărut purtătorul de cuvânt susține că este analizat pentru a stabili veridicitatea acestuia, dar și pentru a vedea dacă poate indica mai multe informații care îi pot ajuta pe procurori.

Mama copiilor a fost deja audiată

„Colegii mei au audiat mai multe persoane, inclusiv amma a fost audiată, iar tatăl urmează a fi audiat în cadrul acestei anchete”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Printre persoanele audiate a fost si bona, femeia care avea grijă de cei trei micuți. Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a mai precizat că autoritățile dețin deja o serie de informați, însă nu pot fi făcute publice având în vedere că ancheta este în curs.

Milionarul din Hunedoara a primit imagini de la presupușii răpitori ai celor trei copii ai săi, dispăruți în timp ce se aflau în grija bonei.

Ies la iveală noi informații legate de dispariția celor trei minori. Este vorba despre copiii fostului patron UTA Arad, care ar fi fost răpiți de sub ochii bonei. Afaceristul susține că a primit imagini cu aceștia și a plecat în căutarea lor.

Copii dispăruți în Hunedoara

Cei trei minori au fost dați în urmărire națională. Aceștia au dispărut în timp ce se aflau sub supravegherea bonei lor, iar ulterior a început o adevărată desfășurare de forțe în întreg județul.

Cei trei copii dispăruți au fost căutați cu dronele, însă fără vreun rezultat. În schimb, tatăl acestora susține că a primit imagini cu minorii.

I-a căutat în Ungaria și Austria

Afaceristul ar fi implicat într-un conflict în familie. După dispariția copiilor, acesta i-a căutat în Austria și Ungaria. Marți seara, bărbatul ar fi primit imagini de la presupușii răpitori.

Adrian Marțian

Sursa foto: Arhiva EVZ

Potrivit acestuia, minorii în 7, 9, și 11 ani ar fi fost luați din propria locuință. După incident, Adrian Marțian a alertat autoritățile și ar fi plecat singur în căutarea lor.

A primit imagini cu cei trei copii dispăruți

În urma sesizării făcute de afacerist, polițiștii au făcut apel la cetățenii care dețin informații despre aceștia. Mai mult, a fost emis și un mesaj Ro-Alert în acest sens.

„Am primit de la un număr videoclipul ăsta. Nu sunt în România”, a declarat fostul patron al echipei UTA Arad.

Conform afaceristului, cei trei frați spun în filmare că nu vor să rămână alături de mama lor și vor să se întoarcă în casa din Hunedoara. Copiii locuiau între localitățile Simeria și Deva. Bona familie a fost angajată în luna februarie de afacerist.

În urmă cu două zile, femeia ar fi ieșit la cumpărături și ar fi apelat la un prieten de familie, care să îi supravegheze pe cei trei frați. Potrivit afaceristului, acestia ar fi fost luați în intervalul respectiv.

Revista presei