Cristina Ich, decizie grea. Lasă meseria pe locul doi, ca să-și educe copilul și să se ocupe de iubit

Cristina Ich, decizie grea. Lasă meseria pe locul doi, ca să-și educe copilul și să se ocupe de iubit Cristina Ich. Sursă foto: Instagram

Cristina Ich și-a anunțat fanii că lasă meseria de influencer pe locul doi pentru a-și educa băiatul și pentru a se ocupa de viața personală. Oare băiatul lui Don Pepe a avut ceva de spus în decizia influencerului?

Meseria după viața personală

Nimeni nu și-ar fi imaginat acum ceva vreme că celebra Cristina Ich va considera că meseria trebuie lăsată pe loclul doi. Cu toate acestea, chiar influencerul a făcut anunțul. ”Nu puteam să dedic timp copilului meu, decât ceea ce vă arătam vouă pe Instagram. Și desigur cele două secunde erau cu mine în postura de cea mai bună mama. Pentru că asta facem noi (…) Viața nu este numai despre asta. Dar am făcut un pas înapoi, ce fac?!

Cristina Ich

Cristina Ich. Sursă foto: Instagram

Pentru că stăteam 12 ore pe zi în care să fac și poze și video-uri și contracte de respectat. Nu mă plâng că e foarte bine și o să revin, dar nu până nu mă asigur că are cei 7 ani de acasă. Bona nu poate să-ți educe copilul. Bona nu își permite să-ți educe copilul. Toți copiii pot fi cute într-un video de 5 secunde. Și copiii pot să aibă anumite lipsuri și eu am trecut cu Noa prin multe schimbări. (…) Așa că pe primul loc este copilul și chiar viața mea personală”, a spus Ich pe Instastory.

Timp pentru iubit

”Nu ai timp, ce viață personală, ce soț, ce iubit. Stai puțin că trebuie să-i răspund cuiva. Scuze am o campanie, ce spuneai, că mă iubești?! Scuze îți răspund mai târziu. Nu, nu mânca că trebuie să pozez farfuria. Și oriunde mergi, stai puțin că am de pozat, unde mergem, ce facem, ce ne cumpărăm. Cine nu obosește?

Poți să fii ruptă din Rai. Dar toată lumea obosește. Cei din jurul tău au nevoie de atenție”, a adăugat ea. Anunțul vine după ce a confirmat noua relație pe care o are cu fiul lui Don Pepe, unul dintre cei mai mari jucători imobiliari din piața bucureșteană.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei