Taylor Swift a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Cu câte cifre a depășit-o pe Rihanna

Taylor Swift a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Cu câte cifre a depășit-o pe Rihanna Taylor Swift. Sursa foto: Instagram

Cântăreața a mai depășit un nou record personal după ce anul trecut în octombrie devenea miliardară. Acum Taylor Swift a devenit cea mai bogată muziciană din lumea surclasând-o pe Rihanna.

Taylor Swift a depășit-o pe Rihanna

Taylor Swift a atins un nou maxim, după ce se pare că a devenit miliardară în octombrie 2023. Mulțumită în mare măsură succesului răsunător al turneului său Eras, Swift a devenit oficial cea mai bogată muziciană din lume. După cum a raportat Forbes, diva pop în vârstă de 34 de ani are o avere netă de 1,6 miliarde de dolari. A depășit-o, deci pe Rihanna, a cărei avere estimată este de 1,4 miliarde de dolari.

Taylor Swift

Taylor Swift / Sursa foto:dreamstime.com

Valoarea netă a lui Swift a fost în mare parte acumulată prin turneele sale globale vândute până la ultimul bilet. De altfel, ea a devenit expert și în afaceri imobiliare strategice. Ceea ce o diferențiază pe Swift de contemporanii ei este natura câștigurilor ei. În timp ce mulți dintre cei mai bogați muzicieni din lume și-au umplut buzunarele din alte afaceri, averea lui Swift se bazează pe muzica ei. Sursele monetare ale lui Swift, potrivit jurnaliștilor americani, sunt turneele și dreptruile de autor.

Mai bogată decât Madonna sau Beyonce

De aici, vedeta a câștigat 600 de milioane de dolari. Catalogul său musical îi mai aduce alte 600 de milioane de dolari. La aceste sute de milioane se adaugă 125 de milioane de dolari, investiții în proprietăți imobiliare. Poziția ei pe lista Forbes a miliardarilor din lume, aflată în prezent pe locul 2.117, o pune în fața unor legende muzicale precum Madonna, Beyoncé și Celine Dion.

Cea mai notabilă comparație este însă între Swift și Rihanna. Cântăreața din Barbados, care anterior a fost cea mai bogată muziciană, cu o valoare netă de vârf de 1,7 miliarde de dolari, se află acum chiar în urma lui Swift. În ciuda câștigurilor ei din industria frumuseții și a modei prin Fenty Beauty și Savage x Fenty.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei