USR are moțiune de cenzură, dar n-are semnături

USR are moțiune de cenzură, dar n-are semnături Elena Lasconi. Sursă foto: Facebook

Elena Lasconi a anunţat că moţiunea de cenzură a USR-ului este gata şi a făcut apel la „toate forţele politice democratice” să o semneze. De asemenea, a transmis și un mesaj special pentru PNL.

Elena Lasconi, mesaj special pentru Ciucă și PNL

Elena Lasconi a transmis că moțiunea de cenzură USR e scrisă și face un apel către toate forțele politice democratice parlamentare să semneze această moțiune de cenzură, numită „Democrația - în pericol. Economia - distrusă. Românii - sărăciți. Guvernarea Ciolacu trebuie să se încheie! Nu tot ei!”.

Președintele USR a transmis „un mesaj special pentru domnul Ciucă și colegii săi din PNL: aveți acum șansa de a arăta tuturor dacă sunteți cu românii sau sunteți cu Marcel Ciolacu”. Și atenție, mai avertizează ea, „nu poți fi și cu românii, și cu PSD în același timp”.

Președintele USR, atac la Guvernul Ciolacu

Lasconi a lansat un atac dur la adresa Guvernului Ciolacu pe care-l acuză că „a adus România într-un moment critic: atacul împotriva economiei cu scumpiri, împrumuturi, deficit”. Apoi, mai arată ea „atacul împotriva justiției, atacul împotriva democrației - fraudarea alegerilor și eliminarea unui candidat din cursa electorală. De acum înainte nu mai putem merge așa”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, studiu, ochelari şi text

Elena Lasconi. Sursa foto: Facebook.

Elana Lasconi a mai subliniat că „foștii noștri parteneri de la PNL spun că rămân la guvernare ca să apere țara de PSD și că vor să se asigure că alegerile vor fi organizate corect. Păi, măi, oameni buni, nu tot ministru PNL era șef la Interne la alegerile precedente, nu tot Greblă era la AEP pe 9 iunie? Ce va fi diferit cu aceiași oameni? Erați la masa Guvernului și la alegerile locale și europarlamentare și nu ați oprit toate mișmașurile dovedite cu acte din secțiile de vot. De ce v-ar crede românii acum?”

Elena Lasconi: Dragi foști colegi de la PNL, alegerea e foarte simplă

Azilele groazei, tragedia de la Crevedia și multe alte nenorociri s-au întâmplat cu dumneavoastră în Guvern. Cum să vă credem că stați stavilă împotriva abuzurilor PSD?

Dragi foști colegi de la PNL, alegerea e foarte simplă. Pe de o parte aveți de ales între a continua această mascaradă alături de Marcel Ciolacu și a rămâne lipiți la conducta cu bani publici, pe de altă parte aveți de ales să serviți în mod real interesul națiunii române. Astfel de momente ne definesc în primul rând ca oameni, și abia după acea ca politicieni. Curaj, domnilor!”, a încheiat Lasconi în postarea sa de pe social media.

Revista presei