Ce s-a ales de rochia iconică a Corneliei Catanga. La cine ajunge, de fapt

Ce s-a ales de rochia iconică a Corneliei Catanga. La cine ajunge, de fapt

Rochia iconică a Corneliei Catanga va ajunge pe mâinile unei colecționare de astfel de haine. Vedeta a fost aleasă pentru acest lucru de nimeni altul decât Aurel Pădureanu, soțul celebrei cântărețe.

Rochia Corneliei ajunge la o vedetă

Anunțul legat de acest lucru a fost făcut de Aurel Pădureanu într-o emisiune televizată. Acesta a precizat că a ales-o pe Iulia Albu să păstreze obiectul vestimentar. ”Nici nu am cuvinte să îmi exprim recunoștința pentru încrederea acordată de către maestrul Aurel Padureanu prin încredințarea către mine a ROCHIEI ICONICE a LEGENDAREI Cornelia Catanga”, a scris vedeta pe facebook. Aceasta a mai explicat că anunțul a fost unul public.

Iulia Albu, Mihai Albu

Iulia Albu Sursa foto Instagram

Maestru a considerat să îmi acorde întreaga onoare dar și responsabilitate de conservare a ROCHIEI SEMNĂTURA a Corneliei Catanga . Sunt onorată să o dețin și să o conserv în colecția mea de rochii aparținând legendelor scenei românești. Împreună, ținem legenda vie”, a adăugat Iulia Albu. Celebra rochie apare pe unul dintre albumele regretatei Cornelia Catanga. Aceasta a murit în 2021 din cauza complicațiilor COVID-19.

Aurel Pădureanu i-a stat alături până la ultima suflare

Artista a fost nepoata celebrei violoniste Maricica Catanga. A cântat pe scenă în 1979 pentru o scurtă perioadă și alături de Romica Puceanu. Primul spectacol la Sala Polivalentă l-a avut în 1985. Iar din 1986 a început să aibă și turnee în străinătate pentru că publicul îi aprecia foarte mult vocea. De asemenea aceasta a lansat și primul LP în anul 1989 când a cântat alături de orchestra lui Ion Onoriu.

După 1985 a avut mai multe colaborări cu artiști din noua generație, precum Loredana Groza, Sfinx Experience sau Nicu Constantin. De altfel, cel care i-a stat alături cel mai mult pe scenă a fost nimeni altul decât soțul său Aurel Pădureanu. Cei doi au împreună un copil, Alexandru, care stă în SUA, acolo unde cântă la pian. De altfel acesta s-a căsătorit cu o româncă născută acolo, chiar în vara anului trecut.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei