„Ca fetele”, locul întâi la Bucharest Best Comedy Film 2024

„Ca fetele”, locul întâi la Bucharest Best Comedy Film 2024 Maia Morgenstern. Sursa foto: Facebook

Filmul „Ca fetele” a obținut locul întâi în competiţia Festivalului Bucharest Best Comedy Film 2024.  Acesta este regizat de Camelia Popa și a primit trofeul trofeul pentru Cel mai bun film al ediției din acest.

„Ca fetele”, pe primul loc la  Bucharest Best Comedy Film 2024

Producția „Ca fetele” a ocupat primul loc în competiţia Festivalului Bucharest Best Comedy Film 2024.  Totodată, premiul pentru cea mai bună interpretare din film i-a fost acordat actriței Maia Morgenstern, care jucat rolul Silviei.

Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar i-a fost atribuit actorului Marian Râlea. În filmul câștigător al locului întâi, acesta a jucat rolul Mitu.

Selecție de filme internaţionale de comedie

Premiile au fost acordate în cadrul ceremoniei oficiale a Galei de închidere, care s-a desfășurat laCinema Muzeul Ţăranului Român.

Ediția a VI-a a Bucharest Best Comedy Film 2024, a adus în prim plan tema „Comedia - sarcasmul suprem al vieţii". Astfel, în fața publicului a fost prezentată o selecţie de filme internaţionale de comedie.

Film, Camelia Popa

Camelia Popa. Sursa foto: Facebook

Astfel, cei prezenți au fost purtați „printr-un tur al lumii din 10 perspective cinematografice diferite”, spun organizatorii.

„Ca fetele”, locul întài la Bucharest Best Comedy Film 2024

Pe lista filmelor din competiție s-au numărat peliculele "Love Again", "The Final Race" (2023, Suedia), precum și"Romeo e Giulietta".

De asemenea, incluse au fost și producțiile "2020", "Dolphin Boy", "Combat Wombat 2" sau  "Dublin Crust”. Selecția a inclus și filmele  "Farador", "Naale Rajaa Koli Majaa" şi "Ca fetele".

Producțiile au fost atent analizate de juriul alcătuit din nume precum Adrian Păduraru, Andrei Duban, Andrei Zincă şi Alexandru Petrovici.

„În cadrul festivalului Bucharest Best Comedy Film au fost create seri cu evenimente speciale şi a fost dezvoltat conceptul Eveniment şi Film, în care artişti renumiţi au animat anumite seri din festival. Pe canalele Cinemaraton şi Prima Comedy au fost prezentate scurtmetrajele produse de Bucharest Best Comedy Film în cadrul workshop-urilor de Arta Actorului de Comedie, Workshop Muzică de Film şi Workshop Producţie de Film”, au precizat organizatorii.

Revista presei