Trafic blocat la ieșirea din România. O persoană a murit

Trafic blocat la ieșirea din România. O persoană a murit Accident A1. Sursă foto: Poliția Română

Trafic blocat la ieșirea din România. Un grav accident rutier a avut loc pe autostrada A1, între aeroportul Arad și ieșirea Zădăreni, în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism. O persoană și-a pierdut viața, iar alte trei au suferit răni. Din cauza incidentului, traficul pe A1 Deva-Nădlac a fost complet blocat în ambele direcții.

Trafic blocat la ieșirea din România. Accident grav pe A1

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că unaccident grav a avut loc pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 540, în apropierea localității Zădăreni, județul Arad. Incidentul a implicat două TIR-uri și un autoturism, iar circulația în zonă a fost afectată.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj SMURD

Echipaje medicale și de intervenție au fost mobilizate de urgență la locul accidentului, inclusiv două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad, unul cu medic și unul cu asistent, precum și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Arad. Acestea intervin pentru a acorda ajutor victimelor implicate în coliziune.

Circulația rutieră este puternic afectată, desfășurându-se cu dificultate doar pe banda de urgență a fiecărui sens de mers. S-au format coloane lungi de autoturisme, iar șoferii sunt sfătuiți să manifeste răbdare și să urmeze indicațiile autorităților.

Poliția Rutieră

Poliția rutieră. Sursa foto: Arhiva EVZ

Trafic blocat și pe DN1, după ce o mașină a luat foc

Traficul pe DN1, în dreptul comunei Brazi, a fost blocat temporar pe sensul de mers spre Brașov după ce un autoturism, în care se aflau trei persoane, a fost cuprins de flăcări. Potrivit unui comunicat al ISU Prahova, incendiul a fost lichidat rapid, iar șoferul și pasagerii au reușit să părăsească vehiculul la timp, fără a suferi răni.

Incidentul s-a produs în afara localității Bărcănești, pe sensul București - Brașov, unde traficul a fost restricționat pe banda numărul 1 pentru a permite intervenția pompierilor. Autoturismul, în care se aflau doi adulți și un copil, a fost cuprins de flăcări, dar toate persoanele au reușit să se evacueze în siguranță.

Echipaje ale ISU Prahova s-au deplasat rapid la locul incendiului, inclusiv cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. În urma intervenției, traficul a fost reluat, dar se desfășoară cu dificultate în zona respectivă.

Revista presei