Parohia Romano-Catolică din Sinaia organizează un concert de muzică sacră. Intrarea este liberă

Parohia Romano-Catolică din Sinaia organizează un concert de muzică sacră. Intrarea este liberă Parohia Preasfânta Inimă a lui Isus Sinaia . Sursa foto. Facebook

Parohia Romano-Catolică din Sinaia, prin Oficiul pentru Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, va organiza un Concert de muzică sacră, intitulat sugestiv „Cânt Maicii Domnului”.

Parohia Romano-Catolică din Sinaia: Evenimentul va fi o rugă adresată Maicii Domnului pentru pace în lume

Parohia Romano-Catolică din Sinaia anunță că evenimentul va avea loc la Biserica Catolică din Sinaia, Aleea Poștei 5, la data de 11 Octombrie 2024, începând cu ora 19:00.

Concertul este o continuare a manifestărilor cultural-religioase din cadrul proiectului pastoral al Parohiei Catolice din Sinaia: „45 de minute pentru sufletul tău”. Evenimentul va fi o rugă adresată Maicii Domnului pentru pace în lume.

Cu toții asistăm la războaie și conflicte care au loc în multe locuri de pe mapamond, iar manifestările cultural-religioase din Biserica Catolică din Sinaia, reprezintă dorința și rugăciunea sinceră de a contribui la pacea lumii și de a sta împreună în numele respectului reciproc.

Ar putea fi o imagine cu textParohia Romano-Catolică din Sinaia. Sursa foto: Facebook.

Concertul de la Sinaia va fi susținut de cunoscutul artist Fernando Mihalache

Parohia Romano-Catolică din Sinaia a mai subliniat faptul că concertul anunțat va fi susținut de cunoscutul artist Fernando Mihalache, întemeietorul și profesorul primei clase de acordeon clasic în cadrul Universității Naționale de București și din România.

De asemenea, artistul invitat va încânta publicul din Sinaia cu un program muzical special, dedicat Maicii Domnului. Participanții la eveniment vor asculta lucrări interpretate la acordeon, din repertoriul compozitorilor J.S. Bach, G.F. Händel, J. Haydn, A. Piazzolla.

Evenimentul este sprijinit de Parohia Romano-Catolică din Sinaia, prin Oficiul pentru Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București precum și de sponsori generoși care contribuie la dezvoltarea culturală și spirituală a urbiei Sinaia.

Parohia Romano-Catolică din Sinaia a mai anunțat că intrarea la eveniment este liberă, dar limita locurilor disponibile, se arată în comunicatul emis de Preotul Paroh Eugen Răchiteanu, Oficiul pentru Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei