Strategia Prințului Harry și a lui Meghan n-a funcționat. Au sperat degeaba

Strategia Prințului Harry și a lui Meghan n-a funcționat. Au sperat degeaba Prințul Harry și Meghan Markle. Sursă foto: Facebook/Prince Harry and Princess Meghan

Prințul Harry și Meghan Markle s-au angajat în propriile lor proiecte în acest an, Harry făcând apariții solo care implică pasiunile vieții sale și promovându-și activitatea de caritate. Meghan a lucrat la noul său brand de stil de viață, American Riviera Orchard, și la un nou show culinar. Mai mulți comentatori regali consideră că cei doi au vrut să le arate oamenilor că sunt un cuplu puternic, dar că n-au reușit.

Prințul Harry și Meghan, aspru criticați

Editorialista Angela Mollard a spus : „S-au dus în America, aveau de gând să fie un cuplu puternic, care urmau să fie următorii Michelle și Barack Obama sau următorii George și Amal Clooney și asta nu a funcționat pentru ei. Așa că se gândesc foarte mult la vieți profesionale separate. Ei sunt un fel de gestionare în loc de a fi [văzut ca] o echipă, acum fiind văzut ca doi indivizi, urmărind cariere foarte diferite.”

Meghan Markle și prințul Harry

Sursa foto: Arhiva EVZ

Au făcut o mare greșeală

Cuplul de Sussex a mai făcut o mare greșeală. „Cred că amândoi trebuie să joace la punctele lor forte. O altă greșeală pe care au făcut-o a fost să își atașeze marea poveste de dragoste, marea poveste a răscumpărării și a eliberării de familia regală „malefică” amprentei lor profesionale, a spus un comentator regal.

Prințul Harry şi Meghan,

Prințul Harry și Meghan. Sursa: Arhiva EVZ

Harry și Meghan ar fi dezamăgit-o și pe Regina Elisabeta

Recent, s-a aflat că Regina Elisabeta a II-a i-ar fi invitat pe Meghan, Harry și fiul lor să petreacă o parte din vacanța de vară cu ea la Balmoral înainte să moară. Cea de-a doua invitație a venit atunci când regretata regină a dorit ca Harry, Meghan și Archie să petreacă Crăciunul la Sandringham.Harry și Meghan au preferat să meargă cu fiul lor timp de șase săptămâni în Canada.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi au anunțat că se retrag din funcția de membri seniori ai familiei regale în 2020. Un comentator a spus că de atunci, Harry și Meghan Markle au ignorat de nenumărate ori Familia Regală.

Revista presei