Atletico-Real Madrid 1-1. Meciul a fost întrerupt 10 minute. Gol salvator în ultimele secunde

Atletico-Real Madrid 1-1. Meciul a fost întrerupt 10 minute. Gol salvator în ultimele secunde Atletico - Real Madrid, Sursa foto: facebook / Real Madrid

Atletico - Real, 1-1. Derby-ul Madridului de pe Metropolitano a fost marcat de incidente. Arbitrul întâlnirii a trimis echipele la vestiare în minutul 69 și a fost aproape să suspende partida. Cele două formații au revenit în teren după zece minute.

Atmosferă incendiară, aseară, pe Metropolitano din Madrid, acolo unde gazdele de la Atletico au întâlnit Real Madrid, într-o partidă contând pentru etapa a opta din La Liga. După o primă repriză echilibrată, cu ocazii la ambele porți, în partea a doua echipa lui Carlo Ancelotti a reușit să deschidă scorul prin Militao (min. 69), după o centrare e lui Vinicius.

Jucătorii au fost trimiși la vestiare

La câteva minute, în tribune s-a declanșat o adevărată isterie. Fanii lui Atletico au aruncat cu diverse obiecte către portarul Realului, Thibaut Courtois, iar centralul întâlnirii a decis să întrerupă partida și să trimită cele două echipe la vestiare. Crainicul stadionului a amenințat suporterii că partida poate fi suspendată, iar Diego Simeone a purtat discuții cu galeria, încercând s-o potolască. Goalkeeperul oaspeților a dus la marginea terenului o  pungă cu obiecte aruncate de către fanii lui Atletico Madrid.

După mai bine de 10 minute și mai multe apeluri la calm făcute pe stadion, echipele au reintrat în teren.  Într-un final incendiar, Atletico a reușit o egalarea în care nu mai credea nimeni, în minutul 96, prin Angel Correa. Gazedele au rămas în 10 după ce Llorente a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Fran Garcia.

Ne puteți urmări și pe Google News
Thibaut Courtois

Thibaut Courtois. Sursa foto: x.com

Diego Simeone își ceartă galeria

După partidă, antrenorul gazdelor, Diego  Simeone, a vorbit despre momentul în care Courtois a fost lovit: „I-am spus să rămână calm. Nu știu ce mi-a zis, pentru că eram departe, dar când m-am apropiat de mulțime, mi-au spus că nu e vina lor, că portarul advers i-a provocat. Dar asta nu justifică nimic. Avem nevoie de oameni cărora le pasă de club, de cei care împing echipa înainte, nu de cei care creează aceste situații".

Real Madrid ratează șansa de a se apropia de Barcelona și rămâne pe poziția a doua în La Liga, cu 18 puncte, trei mai puțin decât echipa catalană, care a fost învinsă la Osasuna, cu 4-2. Atletico Madrid este pe locul trei, cu 16 puncte.

Revista presei
Limba lui Hristos