Tzancă Uraganu, atac la milionari: Să nu fac și eu câteva case la sinistrați...

Tzancă Uraganu, atac la milionari: Să nu fac și eu câteva case la sinistrați... Tzancă Uraganu. Sursa foto: Facebook

Tzancă Uraganu a avut o reacție destul de dură la adresa milionarilor trecuți de 70 de ani, cu sute de milioane de euro sau poate chiar mai mult, care nu se implică în problema sinistraților din Galați.

Tzancă Uraganu face trimitere la adresa lui Ion Țiriac

Tzancă Uraganu i-a atacat pe milionarii României, după ce Gigi Becali a decis să refacă casele sinistraților din Galați. Cântărețul de manele nu-i înțelege pe acești milionari, făcând referire la Ion Țiriac: „Am 80 de ani, am sute de milioane de euro, poate chiar mai mult, și să nu facă și ei câteva case la acești oameni care plâng”.

Este foarte clar că face apropouri către Ion Țiriac în comentariul său, chiar dacă nu dă nume spune: „dar unii oameni, miliardari care au 70-80 de ani și cu sute de milioane de euro, nu am auzit nimic de voi că ajutați și voi pe cineva”.

Tzancă Uraganu a mărturisit că era supărat și pe Columbeanu dar, spune artistul, „am aflat că a ajutat și el cât de cât, nu la nivelul la care trebuia, și viața a ajuns în punctul ăsta”.

Ne puteți urmări și pe Google News
@lautari_cu_renume4

#foryoupage #foryou #goviral #viraltiktok #romaniaviral #fyp

♬ original sound - 🇷🇴made^in^romania🇷🇴

Artistul îi întreabă pe milionarii români: Trăiți mai mult

Tzancă Uraganu s-a arătat dezamăgit față de românii foarte bogați care nu au mișcat un deget pentru a ajuta sinistrații rămași fără case după inundudațiile din Galați, întrebându-i: „care e problema sa ajutați și voi, milionarii României? Trăiți mai mult, sărăciți? Ce să mai zicem de domnul Becali? Mă chinui de trei zile să dau de o femeie de acolo că am văzut cum plângea”, a mai spus artistul pe social media.

Gigi Becali a decis să-i ajute pe sinistrații din Galați, cerându-i lui George Simion să-i facă „o listă cu tot ceea ce trebuie: cărămidă, cherestea, tot ce trebuie… Și eu le trimit”.

Becali a mai cerut ca „fiecare om să spună de ce materiale are nevoie și eu voi trimite de la București camioanele cu tot ce-i nevoie”.

Revista presei