J Lo și Ben Affleck și-au angajat un avocat mediator la divorț. Cât îi va costa despărțirea

J Lo și Ben Affleck și-au angajat un avocat mediator la divorț. Cât îi va costa despărțirea Sursa foto Youtube

Cele două vedete de la Hollywood se pregătesc să își împartă averea la divorț. Dar acest lucru se va întâmpla prin intermediul unui avocat celebru, care va media despărțirea lor.

Divorț de milioane

Și J Lo și Ben Affleck urmează să aibă niște cheltuieli de milioane, mai ales că au angajat-o pe celebra avocată Laura Wasser pentru a media divorțul lor. Cunoscută drept avocatul de bază pentru A-listers, serviciile lui Wasser nu sunt ieftine. Estimările sugerează că ea percepe mai mult de 1.000 de dolari pe oră pentru munca ei în divorțurile celebrităților. Și ținând cont de miza pentru Lopez și Affleck, acest divorț se conturează a fi orice numai simplu nu.

jennifer lopez

Sursă Instagram

Potrivit TMZ, avocatul a fost văzut cu Lopez și Affleck când au ajuns într-o clădire de birouri din West Hollywood. Cel mai probabil divorțul este principala temă discutată. În ciuda faptului că ambele vedete valorează sute de milioane,  cuplul nu are un acord prenupțial în vigoare. Acest lucru ar putea complica în mod semnificativ procedurile, deoarece deschide ușa unor negocieri lungi.

Ben Affleck se întoarce mereu la același avocat

Mai ales atunci când se împart active la fel de semnificative ca ale lor. Un punct major de disputa ar putea fi compania de producție a lui Ben Affleck, Artists Equity, pe care a co-fondat-o în 2022 alături de Matt Damon. Deoarece compania a fost creată în timpul căsătoriei lor, este considerată un activ conjugal. Asta înseamnă că Lopez ar putea avea dreptul la o parte din afacere și la profiturile viitoare ale acesteia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, sursele rămân neclare dacă J.Lo urmărește o acțiune financiară în companie sau dacă speră la o despărțire rapidă. Pe lângă sortarea intereselor lor de afaceri, perechea vinde și mega-conacul pe care l-au achiziționat împreună. Interesant este că aceasta nu este prima dată când Affleck apelează la Laura Wasser. El i-a cerut ajutorul și în timpul divorțului său de Jennifer Garner, care a fost finalizat în 2018, după câțiva ani de negocieri.

Revista presei