Ana Bogdan, eliminată în primul tur al turneului de la Beijing. Câți bani a primit

Ana Bogdan, eliminată în primul tur al turneului de la Beijing. Câți bani a primit Sursa foto: Instagram

Ana Bogdan a fost eliminată, miercuri, în primul tur al turneului de la Beijing. Pe locul 120 în clasamentul WTA, românca a fost surclasată de jucătoarea din SUA Sofia Kenin.

Ana Bogdan, învinsă de Sofia Kenin

Sportiva din România a fost eliminată în primul tur al trneului de categorie WTA 1000 China Open. În urma meciului de la Beijing, Ana Bogdan a fost învinsă de Sofia Kenin.

Sportiva din America ocupă numărul 168 la nivel mondial. Duelul dintre cele două s-a încheiat cu scor 7-5, 6-2. Meciul de la China Open a durat într-o oră şi 25 de minute.

Cecul primit de sportiva româncă

Cu toate că nu a reușit să treacă de primul tur, jucătoarea de tenis a fost recompensată cu un cec în valoare de 23.250 de dolari. Totodată, Ana Bogdan a acumulat 10 puncte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Partida de miercuri s-a încheiat cu scorul 7-5, 6-2. Turneul WTA din China include premii în valoare de 8.955.610 dolari,

După meciul cu jucătoarea din America, sportiva a publicat pe Instagram un mesaj.

„Cu toții ne-am bucurat de acest meci”, a scris aceasta.

Ana Bogdan

Sursa foto: Captură video

Ana Bogdan, eliminată în primul tur al turneului de la Beijing

În vârstă de 31 de ani, sportiva a fost învinsă în două seturi de jucătoarea din SUA Sofia Kenin (25 de ani).

De asemenea, tabloul inițial al competiției de la Beijing a inclus alte trei reprezentante ale României. Este vorba despre Jaqueline Christian, Irina Begu şi Gabriela Ruse.

Sofia Kenin a avut rezultate bune încă de acum patru, când a câștigat Australian Open. De asemenea, sportiva din SUA a jucat finala de la Roland Garros.

De asemenea, în prima parte a turneului au intrat pe terenul de tenis Viktoria Tomova (Bulgaria) și Lesia Tsurenko (Ucraina), iar disputa a avut scorul 6-3, 6-3. Totodată, fosta câștigătoare de la Australian Open s-a impus în fața Anei Bogdan în două seturi, scor 7-5, 6-2. Gabriela Ruse, Irina Begu și Jaqueline Cristian vor juca în primul tur, disputele fiind programate pentru ziua de joi.

Revista presei