Anca Țurcașiu, în lacrimi la Asia Express. A fost nevoie de intervenția medicului

Anca Țurcașiu, în lacrimi la Asia Express. A fost nevoie de intervenția mediculuiSursa foto: Instagram

Noul sezon Asia Express vine cu mari provocări pentru echipe. Anca Țurcașiu a cedat și a cerut intervenția medicului. Concurenta a depus eforturi mari pentru una dintre probe și a trecut prin momente dificile. Artista

Anca Țurcașiu, probleme la Asia Express

În noul sezon, concurenții se confruntă cu oboseala, condițiile dificile de joc, agitația și adrenalina. În încercarea de a se clasa în fruntea clasamentului, aceștia ajung să se confrunte cu probleme medicale. Este și cazul Ancăi Țurcașiu, care a cerut intervenția medicului.

După ce a ieșit de pe plajă, artista a cerut intervenția medicului. În timp ce starea de sănătate îi era evaluată de specialist, Anca Țurcașiu izbucnit în lacrimi.

Se simțea vinovată

Artista a avut nevoie de minute bune pentru a se calma, recunoscând că se simte vinovată pentru starea în care se afla. Proba cu baloanele a reprezentat o adevărată provocare pentru trei dintre echipele de la Asia Express. Întrecerea urma să stabilească ordinea în care concurenții intrau în cursă.

Asia Express, Anca Țutcașiu

Sursa foto: Instagram

Întreaga probă a fost una solicitantă pentru artistă, care a cedat la finalul acesteia.

„Mi-am permis când s-a terminat jocul să pot să chem medicul. Pentru că inima nu reușea să mi se oprească, bătea foarte tare și nu mai puteam să respir. Un fel de atac de panică, ceva. Nu a vrut să îmi spună, dar eu am tras cu codul ochiului. A zis că e tensiunea 14, ca să mă liniștească”, a precizat artista.

Anca Țurcașiu a făcut atac de panică

Medicul a ajuns la concluzia că aceasta s-a confruntat cu un atac de panică. În plus, specialistul a încercat să o liniștească, precizându-i că tensiunea arterială nu este una mare.

„Am avut și o zi atât de proastă, mi-a fost și rău, a fost îngrozitor. Simțeam să sunt la capătul puterilor”, a mai spus ea.

Anca Țurcașiu a intrat în cursă alături de actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și Cătălin Vișănescu. De asemenea, Ioana State și Mane Voicu, Carmen Negoiță și Andreea, Victor Slav și Selina au acceptat provocarea. În competiție au intrat și Adi Nartea, Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și Vlad Condurache.