Petrecere în tren. Cea mai „cool” metodă de a călători

Petrecere în tren. Cea mai „cool” metodă de a călători Tren chinezesc. Sursa foto Pixabay

Petrecerile în tren fac parte din eforturile de a face transportul feroviar mai atractiv, deoarece călătorii caută alternative durabile la zbor. O companie feroviară din SUA a anunțat că o flotă de trenuri noi aflate în construcție va avea „vagoane de petrecere”. Legătura feroviară de mare viteză dintre Los Angeles și Las Vegas va avea vagoane cu benzi luminoase, un bar strălucitor și scaune de lounge.

Serviciul operat de Brightline West nu va fi gata decât peste cel puțin patru ani. Dar dacă doriți o petrecere pe șine, puteți încerca aceste călătorii în Europa. Unde petrecerile la bord fac parte din eforturile de a face trenurile mai atractive. Deoarece călătorii caută alternative durabile la zbor.

Luați un tren de petrecere de 32 de ore prin Turcia

Turistik Doğu Ekspresi (Expresul turistic estic) traversează Turcia din capitala țării, Ankara, și parcurge peste 1.300 de kilometri până la Kars. Un oraș istoric din nord-est, la granița cu Armenia și Georgia. Aceasta a devenit cea mai râvnită și animată călătorie cu trenul din Turcia. Cu multiple opriri în cele mai frumoase părți din estul țării. În vagonul restaurant, vizitatorii pot petrece toată noaptea sub un glob cu oglinzi în stil club de noapte.

De asemenea, este o tradiție să vă decorați cabina. Majoritatea sunt dotate cu minifrigidere, cu lumini și ghirlande și să continuați petrecerea acolo. Pasagerii dansează toată noaptea, revărsându-se pe coridoare și pe peronul trenului la sosirea la stația finală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dansați pe ritmurile DJ-ilor cu Sziget Express

Festival Travel organizează în fiecare an două trenuri speciale pentru ca raverii să ajungă la Festivalul Sziget din Budapesta. Sziget Express circulă între Utrecht, în Țările de Jos, și capitala Ungariei. Odată ajunși la bord, participanții la festival pot începe petrecerea devreme, în vagonul bar, unde DJ-urile rulează la platane. Tarifele pentru o călătorie dus-întors încep de la 270 EUR. Iar biletele se vând cu viteza fulgerului.

Mergeți în club cu Trenul Techno din Germania

Trenul Techno a fost lansat de clubul de noapte Haus 33 din Nuremberg în 2019. Și este acum cel mai renumit rave pe șine din lume. Serviciul funcționează de două ori pe an și pleacă din stația Frankenstadion din Nürnberg la ora 16:00. Călătorește 100 km spre vest până în orașul Würzburg și apoi se întoarce pentru a ajunge la Gara Centrală din Nürnberg la ora 23:00. Trei dintre cele 12 vagoane ale trenului sunt transformate în mini-cluburi cu DJ, difuzoare atașate la tavan, mașini de ceață și un bar. Biletele costă 100 de euro și, deși sunt disponibile 700, acestea sunt vândute în câteva secunde, scrie Euronews.

Revista presei