Iustina de la Insula iubirii arde de nerăbdare. Anunțul făcut în online

Iustina de la Insula iubirii arde de nerăbdare. Anunțul făcut în online Iustina insula iubirii. Sursă foto: Instagram

Viața Iustinei și a lui Cornel de la Insula iubirii s-a schimbat enorm de când show-ul de la Antena 1 a luat sfârșit. Pentru că nu mai sunt nevoiți să ascundă de ochii lumii ce se întâmplă în viața lor, în prezent Iustina împărtășește cu cei din online tot mai multe detalii din viața personală. Iată ultimele dezvăluiri făcute de fosta concurentă de la Insula iubirii!

Iustina de la Insula iubirii e nerăbdătoare. Dezvăluirea făcută în online

Cu doar câteva săptămâni rămase până la momentul în care vor deveni părinți, Iustina Loghin și Cornel trăiesc o perioadă plină de emoții și așteptări. Fosta concurentă de la Insula iubirii nu își ascunde bucuria și nerăbdarea de a-și întâlni fetița, iar fiecare vizită la medic este un prilej de entuziasm. Recent, Iustina a împărtășit cu fanii ei o imagine specială cu fetița din burtică, captând atenția și admirația acestora.

Cei doi au devenit cunoscuți datorită parcursului lor în emisiunea de la Antena 1, unde s-au confruntat cu diverse provocări. Relația lor a trecut prin teste dificile, mai ales că participarea la Insula iubirii a avut loc la doar câteva luni înainte de nunta planificată. Deși situațiile tensionate nu au lipsit, Iustina și Cornel au reușit să depășească momentele delicate, consolidându-și relația.

Foștii concurenți de la Insula iubirii vor deveni părinți de fată

La finalul celor 21 de zile petrecute în Thailanda, Cornel și Iustina au reușit să depășească toate provocările și tensiunile întâmpinate în cadrul emisiunii. În timpul ultimului bonfire, Iustina i-a dat viitorului său soț vestea cea mare: urma să devină tată pentru a cincea oară. Această dezvăluire a adus o notă de fericire în relația lor, consolidându-le legătura și lăsând în urmă toate momentele dificile trăite în timpul emisiunii.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce s-au întors în România, cei doi și-au împlinit visul de a se căsători și acum așteaptă cu nerăbdare nașterea fetiței lor, Ivana Nectaria. În prezent, Iustina este în ultimul trimestru de sarcină și le-a împărtășit urmăritorilor de pe rețelele sociale o imagine emoționantă cu micuța din ecografie. Cu un mesaj simplu, dar plin de semnificație – „A mea” – viitoarea mămică și-a exprimat dragostea și așteptarea pentru momentul în care își va ține în brațe fetița.

Iustina Loghin Insula iubirii

Iustina Loghin Insula iubirii. Sursă foto: Instagram

Când a rămas, de fapt, Iustina gravidă

După finalul celor 21 de zile petrecute pe Insula Iubirii, zvonurile despre momentul concepției bebelușului au început să circule printre telespectatori, mulți fiind convinși că micuța a fost concepută chiar în prima noapte în Thailanda, înainte ca Iustina și Cornel să fie separați pe insule diferite. Totuși, Cornel a clarificat situația, dezvăluind că fiica lor nu a fost concepută atunci, ci într-un alt moment ulterior, punând astfel capăt speculațiilor legate de acest subiect.

„A rămas cu două săptămâni înainte să mergem la filmări. Adică, pe 14 februarie. De Sfântul Valentin, practic, a rămas. Așa a estimat medicul și așa știm și noi, că a fost momentul ăla cu pricina”, a ținut să spună Cornel, într-un live făcut pe TikTok.

 

Revista presei