Ioana Năstase, imagini de colecție. Cum arată soția lui Ilie Năstase la aproape 50 de ani

Ioana Năstase, imagini de colecție. Cum arată soția lui Ilie Năstase la aproape 50 de aniIoana Năstase Sursa foto: instagram

Ioana Năstase și-a serbat ziua și a postat imagini cu ea de la eveniment. Vedeta a fost complimentată de internauți care i-au spus cât de bine arată. Din poze a lipsit totuși Ilie Năstase.

Imagini fabuloase cu Ioana Năstase

Soția lui Ilie Năstase a serbat împlinirea a 49 de ani alături de familie. Ioana s-a afișat într-o rochiță albă care îi venea ca turnată. Faptul că are un corp frumos a fost pus în evidență de ținuta pe care a purtat-o. Drept urmare și internauții au reacționat pozitiv. Aceștia s-au arătat suprinși de modul în carea arată vedeta și au complimentat-o.

Pe de altă parte, aceasta se confruntă cu o altă controversă în aceste zile. Acum mai bine de două săptămâni, Ion Țiriac ar fi spus că Ilie Năstase a divorțat de soția sa. Ioana ar fi negat zvonurile, cu toate acestea nu a existat o ieșire publică a acesteia sau a fostului tenismen legat de acest aspect. Iar în pozele de la ziua ei, a lipsit nimeni altul decât Ilie Năstase.

A trecut și peste violențe

Relația de iubire dintre cei doi protagoniști nu a fost una lipsită de incidente. Deși sunt de 5 ani împreună, cei doi au vrut să și divorțeze la un moment dat. În ianuarie 2022, Ioana Năstase a avut parte și de un episod violent în care a fost implicat soțul ei. La acel moment, vedeta a chemat poliția din cauza a ceea ce s-a întâmplat. Ea a explicat atunci presei, că Ilie Năstase a devenit violent și a agresat-o.

În cele din urmă., femeia l-a iertat, pentru ca numai câteva luni mai târziu să bage acțiunea de divorț în instanță. Doar că și de această dată, Ioana s-a răzgândit, așa că în cele din urmă cei doi s-au împăcat. Dar nu a fost sfârșitul controverselor legat de căsnicia lor. O dată la câteva luni apar în spațiul public zvonuri potrivit cărora cei doi se află în pragul divorțului.

Ne puteți urmări și pe Google News