Explozie la Spitalul Județean Brăila. Pompierii intervin cu trei autospeciale

Explozie la Spitalul Județean Brăila. Pompierii intervin cu trei autospeciale Pompieri. Sursa foto: Arhiva EVZ

În urma unui apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină la Spitalul Clinic din Brăila. Apelantul a anunțat că ar fi fost vorba despre o explozie. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri.

Alertă la Spitalul Clinic din Brăila

Luni dimineață, o persoană a sunat la numărul unic de urgență și a cerut intervenția salvatorilor. Apelantul susținea că ar fi existat o explozie în incinta unității spitalicești din Brăila. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și o ambulanță.

La scurt timp, pompierii brăileni au anunțat că explozia nu se confirmă, precizând că ar fi existat doar degajări de heliu în aer.

Nu au existat victime

Potrivit pompierilor, nu au existat victime sau evacuări de pacienți. Totodată, aceștia au transmis că degajările de heliu proveneau de la un aparat RMN, care era scos din funcțiune.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Explozia de la Spitalul Clinic din Brăila nu se confirmă. S-a constatat că a existat degajare de heliu în atmosferă, de la un aparat RMN, care era scos din funcțiune de doi ani. Nu sunt pagube materiale, nu sunt victime și nu au avut loc evacuări de persoane”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila.

Alertă la Spitalul Clinic din Brăila

La fața locului, pompierii au ajuns cu trei autospeciale.

Știre inițială 

O explozie a avut loc la Spitalul Județean Brăila. Conform primelor informații, mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate și intervin la fața locului. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că ar fi avut loc o explozie în incinta spitalului. 

Revista presei