Premier League. Arne Slot, primul eșec ca antrenor al lui Liverpool în înfrângerea surprinzătoare cu Nottingham

Premier League. Arne Slot, primul eșec ca antrenor al lui Liverpool în înfrângerea surprinzătoare cu Nottingham Arne Slot, antrenor Liverpool. sursa: Facebook

Premier League. După o înfrângere surprinzătoare cu 1-0 de Nottingham Forest pe Anfield, noul antrenor al lui Liverpool, Arne Slot, a suferit primul eșec de la preluarea echipei. Callum Hudson-Odoi a marcat singurul gol al partidei în minutul 72. Aducând Forest victorie pe terenul lui Liverpool pentru prima dată din 1969 și propulsând echipa lui Nuno Espirito Santo în primele cinci locuri din Premier League. O echipă ce părea imposibil de bătut, s-a declarat învinsă.

Forest a făcut o surpriză, întrerupând un început de sezon excelent al lui Liverpool, care a câștigat primele trei meciuri. „Nu putem fi mulțumiți de modul în care a decurs jocul și rezultatul este foarte frustrant”, a spus Arne Slot. Antrenorul a fost dezamăgit, spunând: „Meciul a fost întrerupt și nu am creat aproape deloc ocazii. Am pierdut prea des mingea în zone periculoase, trebuie să fim mai buni.”

În schimb, Forest a arătat semne că poate evita încă o luptă pentru a scăpa de retrogradare în acest sezon. Tactica defensivă a funcționat bine, ca un magnet, împotriva unui Liverpool care părea lipsit de imaginație. Începând ca rezervă, Anthony Elanga a centrat excelent pentru Hudson-Odoi, care a finalizat elegant, aducându-i echipei sale o victorie istorică.

În Premier League, Erling Haaland continuă să demonstreze o formă remarcabilă

Într-un meci important, Manchester City și-a menținut startul excelent de sezon, câștigând cu 2-1 împotriva lui Brentford. Meciul a avut un debut șocant, când londonezii au deschis scorul după doar 22 de secunde. Erling Haaland, care a revenit la echipă după o scurtă absență, a marcat de două ori, ajutând echipa sa să câștige.

Ne puteți urmări și pe Google News

În minutul 20, Haaland a refăcut egalitatea și a marcat golul victoriei înainte de pauză după ce a combinat cu portarul Ederson. Deși a avut șansa de a marca un hat-trick, ceea ce l-ar fi făcut primul jucător din 1946 care a marcat trei hat-trick-uri consecutive în Premier League, Haaland a rămas cu nouă goluri în patru meciuri – mai mult decât orice altă echipă din acest sezon din Premier League.

În timp ce Chelsea câștigă la limită, Manchester United

Manchester United a învins Southampton cu 3-0, cu goluri semnate de Matthijs de Ligt și Marcus Rashford. United, care a pierdut două din primele trei meciuri, a condus jocul, dar salvarea unui penalty de către portarul Andre Onana la scorul de 0-0 a fost momentul decisiv. După acea intervenție, United a preluat conducerea meciului și rezultatul nu s-a mai întors.

În meciul cu Bournemouth, Chelsea a avut noroc, câștigând cu 1-0 din cauza unui gol marcat în minutul 86. Bournemouth a lovit bara de două ori și a ratat un penalty, dar Chelsea a câștigat cele trei puncte într-un meci tensionat care a văzut un record de 14 cartonașe galbene, dintre care opt au fost acordate jucătorilor lui Chelsea.

În alte jocuri, Leicester City a pierdut de la Crystal Palace în prelungiri, meciul terminându-se 2-2. În schimb, West Ham United a câștigat un punct important în fața lui Fulham, după ce Danny Ings a marcat pentru 1-1 în minutul 95, scrie premierleague.com

Revista presei