Cele mai risipitoare zodii. Cheltuie banii imediat

Cele mai risipitoare zodii. Cheltuie banii imediat Cumpărături. Sursă foto: Unsplash

Horoscop. Astrologii au spus că semnele de Aer și semnele de Foc sunt cele mai risipitoare zodii. Ele își trăiesc viața la maxim și cheltuie banii imediat. Acestea reușesc cu greu să economisească și să nu cumpere lucruri noi.

Horoscop. Cele mai risipitoare zodii

Berbecul și Leul sunt foarte cheltuitori, dar sunt și foarte muncitori și inteligenți. Aceste zodii știu să facă bani foarte rapid, dar și să îi cheltuie imediat. Ele se îmbogățesc foarte ușor, dar nu reușesc să ecomisească niciodată pentru că mereu găsesc ceva de cumpărat.

Zodii

Portofel. Sursa foto: Pixabay

Nativul Berbec cumpără pe loc orice îi atrage atenția. Dacă nu își permite, face un împrumut și tot îl cumpără.Mulți Berbeci adună datorii de la o lună la alta. Banii pentru ei înseamnă experiențe și pasiuni și nu își doresc să economisească nici măcar un leu. Berbecii au nevoie de cineva cumpătat care să îi avertizeze atunci când au cheluit prea mulți bani.

Leul știe să facă bani, dar nu și să economisească

Nativul Leu știe să facă bani, dar nu și să îi adune pentru a își face o afacere sau pentru a își cumpăra o casă. El nu se reține de la nicio plăcere. Acesta își cumpără mașini sau motociclete, călătorește, merge la concerte sau la club, face surprize mari iubitei sau copiilor și uită să economisească bani. Leul cheltuie banii foarte rapid și mereu se împrumută până la următorul salariu.

Ne puteți urmări și pe Google News
Zodii

Zodii. Sursa foto: Arhiva EvZ

Zodiile care cheltuie banii pe obiecte de lux

Și zodia Gemeni se numără printre zodiile cheltuitoare. Gemenii sunt în stare să risipească banii pe gadget-uri scumpe, obiecte de lux, vacanțe lungi și costisitoare. Acești nativi adoră viața exclusivistă și le place să arunce cu bani și să fie în centrul atenției.

Și nativului Vărsător îi place să aibă lucruri noi, moderne, inedite, deosebite de ale tuturor. El preferă să stea în chirie, dar să aibă ultimul model de telefon și să mănânce la restaurante cu stele Michelin. Vărsătorul nu poate să economisească bani pentru că preferă să facă cadouri scumpe oamenilor din jur și să meargă la petreceri de lux.

Revista presei
Mici binecuvântări