Mircea Lucescu ajunge pe masa de operație. A ales să facă intervenția în țara grav afectată de război

Mircea Lucescu ajunge pe masa de operație. A ales să facă intervenția în țara grav afectată de război Mircea Lucescu. Sursa foto: Facebook

Selecționerul României va trece printr-o nouă intervenție chirurgicală.  Este pentru a doua oară când Mircea Lucescu ajunge pe masa de operație din cauza coxartrozei. Anul trecut, el a fost operat la șoldul stâng. Pentru această procedură medicală, selecționerul ar fi ales un spital din Kiev.

Mircea Lucescu va trece printr-o nouă intervenție chirurgicală

În vârstă de 79 de ani, selecționerul se confruntă cu o afecțiune degenerativă, care l-a trimis pe masa de operație în 2023. În perioada respectivă, Mircea Lucescu s-a operat la șoldul stâng și a urmat un tratament de recuperare.

În acest an, selecționerul naționalei României va fi nevoit să ajungă din nou pe mâinile medicilor. Intervenția chirurgicală ar urma să aibă loc în capitala Ucrainei, arată Digi Sport. 

Operația a fost programată

Mircea Lucescu a acceptat provocarea de a prelua naționala, însă nu își neglijează nici problemele de sănătate. Astfel, acesta și-ar fi programat următoarea intervenție chirurgicală la șold.

Ne puteți urmări și pe Google News
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu sursa: arhivă EVZ

În luna octombrie, după partidele  pe care România le va avea în Liga Națiunilor, cunoscutul antrenor va fi supus intervenției chirurgicale. Conform programului anunțat pentru Liga Națiunilor, echipa României se va duela cu ciprioții pe 12 octombrie, urmând ca partida cu Lituania să aibă loc oe 15 octombrie.

Mircea Lucescu va trece printr-o nouă operație

În 2023, cel mai titrat antrenor din România a ales să fie operat tot în Ucraina. La scurt timp după intervenție, reprezentanții Dinamo Kiev anunțau că stare sa este una bună.

„Intervenția chirurgicală de la piciorul stâng al antrenorului Mircea Lucescu a avut succes. Decizia de a face o operație în Ucraina și nu în țările europene a fost luată chiar de antrenorul principal, după meciul cu Șahtior pentru a-și arăta sprijinul față de Ucraina și poporul ucrainean”, transmiteau cei de la Dinamo Kiev.

Conform sursei, selecționerul intenționa să ajungă la Kiev la începutul toamnei. După de a preluat naționala, Mircea Lucescu a fost nevoit să reprogrameze operația.

Revista presei